AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gayrimenkul Degerleme Uzmani sinavi ne zaman 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı sınavı ne zaman 2022?​

2022 yılı içerisinde kâğıt ortamda bir adet sınav düzenlenecek olup, sınav 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. sınav başvuruları 16-30 Mayıs 2022 tarihleri arasında SPL Başvuru Sistemi’nden (basvuru.spl.com.tr) yapılabilecektir.

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavı ne zaman?​

2021 SPL SINAVI Kağıt Ortamında 04-05 Aralık 2021 Tarihinde Yapılacaktır. Sermaye Piyasası Lisanslama Sınav Başvuruları www.basvuru.spl.com.tr adresinden yapılacaktır. Gayrimenkul Değerleme Lisans Sınavları Tüm Dersler den İstanbul’da Elektronik Sınav olarak da yapılmaktadır..
Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
Yanıt 2: Aksi kararlaştırılmadıkça lisanslama sınavları her yılın Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere yılda 2 kez yapılmaktadır.
SPK Lisanslama Sınavı ne zaman 2022?
Online Eğitimlerimiz

SPK Lisanslama Sınavı ne zaman 2021?​

2021 yılı içerisinde kağıt ortamda yapılacak SPK lisanslama sınavları, Covid-19 salgınına karşı koruyucu önlemler alınarak 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1 dönem sermaye piyasası faaliyetleri lisanslama sınavı kaç dakika?​

1 gün içerisinde 6 sınav oturumu düzenlenmekte olup ilk oturum 09.00’da başlamaktadır. Her bir sınav oturumu arasında 30 dakika zaman bulunmaktadır. e-LS’ye girmek isteyen adaylar başvuru işlemlerini istedikleri tarihte gerçekleştirebilirler.
SPK Düzey 1 lisanslama nasıl alınır?
a) Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 Lisansı ve Konut Değerleme Lisansı için en az 2 yıllık yükseköğretim düzeyinde eğitim alınmış olması, b) Diğer tüm lisanslar için ise 4 yıllık yükseköğretim düzeyinde eğitim alınmış olması, gerekmektedir.
SPK Düzey 1 sınavı ne zaman 2022?
SPL Düzey 1 Lisans Sınavı Kağıt Ortamında Yılda iki kez yapılmaktadır. sınavı 02-03 Temmuz 2022 Tarihinde Yapılacaktır.

Geri