Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gate Io referans kodu ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gate Io referans kodu ne işe yarar?​

Gate io referans kodu ne işe yarar diye soracak olursanız 0 oranında bonus indirimi almanızı sağlar. Bu da alım satım ve diğer işlemlerinizde borsanın sizden kestiği komisyon oranının en aza inmesi demektir.
Gate Io kimlik vermek güvenli mi?
Kullanıcı güvenliğinin en üst seviyede tutulduğu güvenilir kripto para borsalarından Gate.io, kullanım açısından da son derece kolay bir borsadır.
Gate point nedir nasıl kullanılır?
Mobil uygulamasında “Giveaways” diye bir bölüm var. Her 24 saatte bir oraya girince “Gate points” kazanıyorsunuz ve bu puanlar komisyon yerine kullanılıyor. 1 Gate Point = 1 dolar. Böylelikle alım satım işlemlerinde komisyon harcamasından kurtuluyorsunuz.

Gate Io yönlendirme id si nedir?​

Eğer https://www.gate.io/signup/8317096 linki üzerinden hesap oluşturursanız bu komisyon ücretini her işlemde %30 indirimli şekilde ödersiniz. Mobil uygulama üzerinden kayıt olacak kişilerin bu komisyon indirimden yararlanabilmesi için Yönlendirme ID’si kısmına 8317096 referans kodunu yazması yeterli olacaktır.
Gate ye nasıl üye olunur?
İşte adım adım Gate.io kayıt olma işlemi:
- Kayıt Ol butonuna tıklayın. Gate.io ana sayfasına girin ve ardından sağ üst köşede yer alan “Kayıt Ol” butonuna tıklayın.
- Forumu doldurun.
- 3. Fon şifresi belirleyin.
- Doğrulama bağlantısına tıklayın.
- E-posta doğrulama kodunu girin.
Kyc vermek güvenli mi?
KYC, biyometrik veriniz ve biyometrik doğrulama süreçleri üzerine tasarlanmıştır bu yüzden kişileri yanıltma gibi bir durum söz konusu değildir.Bilgileriniz sunucular arasında dolaşmazlar. Verileriniz şifrelenir ve size ait bir depolama alanı oluşturulur. KYC kişileri mağdur etmeyecek bir altyapıya sahiptir.
Know Your Customer (KYC) Müşterinizi Tanıyın anlamına gelir. KYC veya KYC kontrolü, bir hesap açarken ve zaman içinde periyodik olarak müşterinin kimliğini tanımlamak ve doğrulamak için uygulanan zorunlu bir süreçtir. Başka bir deyişle, bankalar müşterilerinin gerçekte iddia ettikleri kişiler olduğundan emin olmalıdır.
Gate Io kime ait?
2013 yılından beri faaliyette olan hong kong merkezli kripto borsası.
Gate token nedir?
Gate Token (GT), bir kripto para borsası olarak bilinen Gate.io platformunun token’i şeklinde biliniyor. Gate.io borsa platformu tüm dünyadaki kripto para kullanıcılarına hizmet veren tanındık bir proje.

Gate io nasıl?​

hacmi düşük bir borsa fakat güzel alt coinleri bünyesinde bulundurduğu için tercih edilebilir. vadeli işlemlerde çok yüksek komisyon kesen borsa. binance futures’ a hacklenme riskine karşın alternatif arıyordum.
Gate io hesap açma nasıl yapılır?
Telefonunuzda Bir Gate.io Hesabı Nasıl Açılır【APP】 Adım 1: Gate.io mobil uygulamasını açın ve sol üstteki simgeye tıklayın. Ardından, oturum açma sayfasına gitmek için “Giriş/Kayıt Ol” düğmesine tıklayın. Adım 2: Giriş sayfasına geldiğinizde, büyük kırmızı düğmenin altında “Şimdi kaydolun” göreceksiniz.

Geri