Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gate Io para cekme limiti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gate Io para çekme limiti ne kadar?​

Gate Io para çekme için ne gerekli?​

İşte adım adım Gate.io para çekme işlemi:
- Binance Hesabınıza Giriş Yapın.
- Cüzdana Gidin.
- 3. Yatırma.
- Coin ve Ağı Seçin, Cüzdan Adresini Kopyalayın.
- Gate.io Hesabınıza Giriş Yapın.
- 6. Spot Hesabınızı Açın.
- 7. Para Çek.
- 8. Coin, Ağ Seçin ve Cüzdan Adresini Yapıştırın.
Gate io nasıl?
hacmi düşük bir borsa fakat güzel alt coinleri bünyesinde bulundurduğu için tercih edilebilir. vadeli işlemlerde çok yüksek komisyon kesen borsa. binance futures’ a hacklenme riskine karşın alternatif arıyordum.

Gateio transfer nasıl yapılır?​

İşte adım adım Gate.io para yatırma işlemi:
- Para Yatırma Bölümüne Girin. Gate.io hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Cüzdan” bölümüne girin.
- Coini Seçin, Ağ Seçin ve Cüzdan Kodunu Kopyalayın.
- 3. Binance Hesabınıza Giriş Yapın.
- Coin Seçin.
- Ağ Seçin ve Adresi Yapıştırın.
- Onaylayın.

Paribu en az ne kadar?​

Paribu’da TL yatırma işlemlerinde herhangi bir alt veya üst limit yoktur. TL çekme işlemlerinde minimum çekim miktarı 10 TL’dir. Banka tarafından TL çekim işleminde 3 TL tutar tahsil edilir.
Gate Code olarak para çekme nedir?
Adım 1: Gate.io mobil uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın. “Cüzdan” a gidin ve “Para Çek” e tıklayın. Alternatif olarak, “Spot Hesap” a da gidebilirsiniz. Çekmek istediğiniz parayı arayın ve ardından “Çek” düğmesine tıklayın.

GTO nasıl para yatırılır?​

Gate borsa güvenilir mi?​

Gate.io’un güvenirliği ile ilgili konularda yapılan araştırmalar neticesinde trading hacmi, para yatırma hacmi, siber güvenlik ve şeffaflık gibi düzeyler konusunda sürekli ilk 10 borsa arasına girmeyi başarmıştır.
Gate io nasıl para aktarılır?
Gate.io Türkiye’de faaliyette olan bir kripto para borsası olsa da Türkiye’deki bankalar üzerinden EFT/Havale ya da kredi kartı ile kripto para alımı bulunmamaktadır. Bu yüzden Gate.io para yatırma işlemini başka bir borsadaki varlıklarınızı göndererek yapabilirsiniz.

TRC20 ağı nedir?​

TRC-20, Tron blokzinciri üzerinde geliştirilen ve blokzincirindeki akıllı sözleşmeleri kullanan standartlara verilen addır. TRC-20, Tron ağı ile birlikte farklı kriptopara projeleri tarafından da desteklenmektedir.

Paribu Coin kaç TL olur?​

Paribu coin’in ön satışının 21 Şubat 2022 Pazartesi tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi. Söz konusu duyurudan sonra ön satış fiyatının da 9 TL ve 12 TL olacağı belirtildi. PRB coin’lerin dağıtımı ise 1 Mart 2022’de yapılarak dolaşıma 14 milyon token sokulacak.

Geri