AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gastronomi ve Mutfak Sanatlari mezunu hangi alanda yuksek lisans yapabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunu hangi alanda yüksek lisans yapabilir?​

Mezunlarımız yaygın olarak işletme, turizm işletmeciliği, ekonomi, gastronomi ve gıda tasarımı alanlarında yüksek lisans eğitimine devam etmektedirler. Bu alanların dışında kalan alanlarda da eğitiminize devam edebilirsiniz.
Gastronomi doktora kaç yıl?
Gastronomi ve Mutfak Sanatları doktora Programı ders dönemi toplam 7 ders + 1 seminerden oluşur. Doktora programını tamamlama süresi asgari 8 yarıyıl azami 12 yarıyıldır.
Gastronomi doktora nedir?
Gastronomi ve Mutfak Sanatları doktora programı, temelde gastronomi ve turizm alanında güncel ve evrensel bilgi birikimine destek sağlayacak bir eğitim planına sahiptir. Temel amaç, alana ilişkin disiplinler arası bilginin bütün yönleriyle özümsenmesini sağlamaktır.

PAÜ Gastronomi hazırlık var mı?​

Zorunlu hazırlık eğitimine kabul edilen bölüm/programlara kayıt yaptıran öğrencilerden düzey belirleme ve yeterlik sınavına girmeyenler eğitim-öğretime başlangıç düzeyinden başlar. Bu Bölümden mezun olabilmek için öğrencilerin en az 240 AKTS tamamlamaları gerekmektedir.
Gastronomi yüksek lisans ne işe yarar?
Gastronomi ve Mutfak Sanatları yüksek lisans programında, bilimsel gelişmeleri, ileri teknolojiyi yakından izleyip deneyimleriyle bütünleştiren, mesleki etik ve değerleri bilen, takım çalışmasına yatkın, alanında yetişmiş nitelikli uzmanlar yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.
Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü nerede?
Bölümümüz Akdeniz Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde Turizm Fakültesi’nde yer almaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Turizm Fakültesinin kurulması ile eğitime başlamıştır. Üniversitenin hızlı büyüyen bir bölümüdür. Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu elemanları yetiştirmeyi planlamaktadır. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 1. sınıf olacak öğrencilerimiz Bölümümüz öğrencisi olacaktır.
Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi Bölümü nerede?
Fakültemiz Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi içerisinde yer almaktadır. Kampüse İzmir’in her yerinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.
Gastronomi yüksek lisans kaç yıl?
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı toplam 9 ders + 1 seminerden oluşur. Yüksek Lisans programını tamamlama süresi dört yarıyıldır.

Geri