- Konu Yazar
Garanti mobilden hesap açılır mı?
Garanti BBVA Mobil’i indirin ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımına dokunun. Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin. Kişisel bilgilerinizi doldurun. Telefonunuzu yatay konuma getirerek kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını çekin.Garanti Hesabı internetten açılır mı?
Garanti Bankası hesap açma işlemi için banka şubesine gitmek istemiyorsanız, aynı işlem internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bankanın resmi web adresi olan www.garanti.com.tr sitesine tıklayın. Ardından sırasıyla “hesaplar” ve “hesap açılışları” sayfasına tıklayın.Garanti vadesiz hesap ücretli mi?
Garanti vadesiz hesap ücretli mi?Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Garanti Bankası’nı sıkça görmenizin nedeni ise Igaranti uygulamasıdır. Bankanın bu uygulaması müşterilerine oldukça fazla avantaj sunuyor. Bunlardan biri de hesap işletim ücretidir. Igaranti uygulamasıyla açılan hesaplardan işletim ücreti alınmaz.
Garanti Bankası hesap açma işlemi nasıl yapılır?
Garanti Bankası hesap açma işlemi nasıl yapılır?Vadesiz TL/Döviz Mevduat Hesabı açma işlemini Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan ya da 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezi’nden yapabilirsiniz. Henüz Garanti BBVA’da hesabınız yoksa açtırmak için size en yakın Garanti BBVA şubesine uğramanız yeterli.
Garanti BBVA görüntülü görüşme nasıl yapılır?
Uygulama içindeki “Kredi Başvurusu” adımından “Görüntülü Başvuru” butonuna basarak Müşteri İlişkileri Yöneticisi ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Bu hizmetimizden 09:00 – 00:00 saatleri arasında faydalanabilirsiniz.Vadesiz hesaptan hesap işletim ücreti alınıyor mu?
Bazı vadesiz mevduat hesaplarından hesap işletim ücreti alınmaz. Bunlar; Maaş anlaşması kapsamında banka müşterilerinin maaşlarının yattığı vadesiz hesaplar. Bazı bankalar için öğrenci olan, 25 yaşında ve daha küçük müşterilere ait olan hesaplar.Garanti Bankası vadesiz hesap nedir?
Garanti Bankası vadesiz hesap nedir?Hem şahsi hem şirketinizin para çekme, havale, EFT, kart ödemeleri, fatura, düzenli ödemeler gibi tüm bankacılık işlemleri için Vadesiz TL Hesabı’nızı kullanabilirsiniz. Vadesiz TL Hesabı’nız varken anlık nakit ihtiyacınızı karşılayan Avans Hesap ürününden de faydalanmanız mümkün.