AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Garanti hesap acmak icin ne gerekli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Garanti hesap açmak için ne gerekli?​

Vadesiz TL/Döviz Mevduat Hesabı açma işlemini Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan ya da 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezi’nden yapabilirsiniz. Henüz Garanti BBVA’da hesabınız yoksa açtırmak için size en yakın Garanti BBVA şubesine uğramanız yeterli.

Garanti vadesiz hesap nedir?​

Hem şahsi hem şirketinizin para çekme, havale, EFT, kart ödemeleri, fatura, düzenli ödemeler gibi tüm bankacılık işlemleri için Vadesiz TL Hesabı’nızı kullanabilirsiniz. Vadesiz TL Hesabı’nız varken anlık nakit ihtiyacınızı karşılayan Avans Hesap ürününden de faydalanmanız mümkün.

Garanti Bankası vadesiz hesap işletim ücreti var mı?​

Garanti Bankası vadesiz hesap işletim ücreti var mı?
Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Garanti Bankası’nı sıkça görmenizin nedeni ise Igaranti uygulamasıdır. Bankanın bu uygulaması müşterilerine oldukça fazla avantaj sunuyor. Bunlardan biri de hesap işletim ücretidir. Igaranti uygulamasıyla açılan hesaplardan işletim ücreti alınmaz.

Garanti BBVA uygulamasına nasıl giriş yapılır?​

Garanti BBVA uygulamasına nasıl giriş yapılır?
Garanti BBVA Mobil’e nasıl girilir? Garanti BBVA Mobil uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra Müşteri numaranız, T.C Kimlik Numaranız yada Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanız ile giriş yapabilirsiniz.

Garanti Bankası bankaya gitmeden hesap açılır mı?​

Garanti Bankası hesap açma işlemi için banka şubesine gitmek istemiyorsanız, aynı işlem internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bankanın resmi web adresi olan www.garanti.com.tr sitesine tıklayın. Ardından sırasıyla “hesaplar” ve “hesap açılışları” sayfasına tıklayın.

Vadesiz hesap açmak için ne gerekli?​

Vadesiz Hesap Nasıl Açılır? Vadesiz hesap açmak oldukça kolaydır. Bu işlem için bankanın sizden istediği belgeleri yanınızda bulundurmanız ve birkaç form doldurmanız ve hesap açılış sözleşmesi imzalamanız yeterlidir. 18 yaşını tamamlayan tüm bireyler vadesiz banka hesabı açtırabilir.

Garanti Bankası'nda hesap açmak için birkaç farklı seçenek mevcut. Öncelikle Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezi üzerinden vadesiz TL/Döviz Mevduat Hesabı açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer daha önce Garanti BBVA'da hesabınız yoksa, size en yakın Garanti BBVA şubesine giderek hesap açtırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Vadesiz hesap, Garanti Bankası'nda şahsi veya şirketinizin para çekme, havale, EFT, kart ödemeleri, fatura ödemeleri gibi tüm bankacılık işlemleri için kullanabileceğiniz bir hesap türüdür. Ayrıca anlık nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için Avans Hesap ürününden de faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası, hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında yer alır. Bunun sebebi ise Igaranti uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde müşterilere birçok avantaj sunulmaktadır. Igaranti uygulamasıyla açılan hesaplardan işletim ücreti alınmaz.

Garanti BBVA uygulamasına ise Garanti BBVA Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaparken müşteri numaranız, T.C. Kimlik Numaranız veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanızı kullanabilirsiniz.

Eğer Garanti Bankası'na gitmeden hesap açmak istiyorsanız, resmi web adreslerinden birine giriş yaparak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. www.garanti.com.tr adresine tıklayarak "hesaplar" ve "hesap açılışları" sayfalarına giderek bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Vadesiz hesap açmak için gerekli belgeler genellikle kimlik belgesi ve adres teyit belgesi gibi temel evraklardır. Bu belgeleri yanınızda bulundurarak bankaya başvuruda bulunabilir ve birkaç form doldurarak hesabınızı açtırabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş her birey vadesiz banka hesabı açtırabilir.

Geri