AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Garanti BBVA Recep Bastug Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Garanti BBVA Recep Baştuğ Kimdir?​

Çukurova Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Recep Baştuğ, kariyerine 1989 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu’nda başladı. Kısa bir müddet özel bir firmada Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı yaptıktan sonra, 1 Eylül 2019 itibarıyla Garanti BBVA Genel Müdürlüğü görevine ve Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Garanti Bankası Genel Müdürlüğü nerede?​

BeşiktaşGaranti BBVA/Genel merkezi
Garanti reklamında oynayan kim?
Menajerimi Ara’nın Çınar’ı Fatih Artman reklam yüzü olduğu Garanti Bankası’nın yeni reklamındaki rol arkadaşı da merak konusuydu. O isim de belli oldu. Oyuncu Leyla Feray, Artman’ın reklamlarda nişanlısını oynayacak.

Cemal Onaran kimdir?​

Genel Müdür Yardımcısı Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1990 yılında mezun olan Cemal Onaran, aynı yıl Garanti BBVA Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2000-2007 yılları arasında Garanti BBVA’nın İstanbul’daki çeşitli bölgelerinde Bölge Müdürü olarak görev aldı.

Selahattin güldü kimdir?​

Bankacılık alanındaki iş tecrübesi 28 yıl olan Selahattin Güldü 01/04/2018 tarihinden itibaren Ticari Bankacılık ve Tüketici Finansmanından sorumlu. Garanti BBVA Leasing yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 2021 yılı Nisan ayında Garanti BBVA Leasing’e Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Garanti Bankası Genel Müdür kimdir?
Çukurova Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Recep Baştuğ, kariyerine 1989 yılında Garanti BBVA Teftiş Kurulu’nda başladı.
444 0 333Garanti BBVA/Müşteri hizmetleri
Oyuncu Halit Ergenç’in seslendirdiği filmimizde Atatürk’ü Mustafa Preşeva canlandırdı. Filminde kullanılan Çakal Çökerten Zeybek’in bestesi Zeynel Demir, düzenlemesi ise Engin Aslan’a ait. Filmde rol alan tüm oyuncular ise, hikâyenin ruhunu yansıtabilmek adına Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden seçildi.
Garanti BBVA kaç çalışanı var?
30 Haziran 2018 itibarıyla yurt içinde 922 şube, Kıbrıs’ta yedi, Malta’da bir olmak üzere yurt dışında sekiz şube, Londra, Düsseldorf ve Şangay’da birer temsilcilikten oluşan yaygın bir dağıtım ağı ve 18,522 çalışanıyla 15.8 milyon müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına cevap veriyor.

Geri