AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Garanti Bankasi hesap isletim ucreti ne kadar?

Editör

Yeni Üye

Garanti Bankası hesap işletim ücreti ne kadar?​

Herhangi bir hesap işletim ücreti alınmaz.

Garanti tek hesap ekstre masrafı nedir?​

Tek hesap TL ekstre masrafı adı altında düzenli olarak her ay 3,75 TL çekilmektedir.
Garanti Hesap Birleştirme nasıl yapılır?​
Başka banka hesaplarını tek çatı altında toplamak isteyen müşterilerin Garanti BBVA İnternet’ten diğer bankanın hesap bilgisini eklemesi ve hesabını görüntülemek istediği bankaya online hesap hareketi tanımlanması için talimat vermesi yeterli olacak.

Banka kartından hesap işletim ücreti alınır mı?​

Banka kartından hesap işletim ücreti alınır mı?
Bu ücret, bankalar tarafından kullanım bedeli olarak alındığı gibi operasyonel hizmetler ve diğer giderlere karşılık olarak da alınabilir. Hesap işletim ücreti, vadesiz hesapta para olması durumunda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.

Garanti BBVA hesap işletim ücreti var mı?​

Garanti BBVA hesap işletim ücreti var mı?
Hesap işletim ücreti, yılda 2 kez (Ocak ve Temmuz aylarında) yansıtılır.

Garanti Bankası tek hesap nedir?​

Aktif (Tek) Hesap sayesinde, hesabınız müsait olmasa dahi, önceden belirlenen limitler dahilinde, ihtiyacınız olan tutardaki parayı kullanabilirsiniz. Böylece nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilir, tüm bankacılık işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Banka hesap ücreti var mı?​

Bankaların ‘hesap işletim ücreti’ ile ilgili Danıştay 10. Dairesi’nden kritik bir karar çıktı. Daire, bankaların müşterilerinden aldığı ‘hesap işletim ücretini’ almaya devam edebileceğine hükmetti. Danıştay kararında, söz konusu ücretin alınmasında ‘hukuka aykırılık yok’ denildi.
Garanti BBVA vadesiz hesap ücretli mi?​
Aşağıdaki özelliklere sahip hesaplardan hesap işletim ücreti tahsilatı yapılmamaktadır: Maaş anlaşması ile müşterilerimizin maaşlarının yattığı vadesiz hesaplar.

Yıllık kart ücreti ne kadar?​

Yıllık kart ücreti ne kadar?
Kredi kartı aidatı, kartın talebi ile başlayıp kullanım süresi boyunca devam eden ve banka tarafından karşılanan çeşitli operasyonel maliyetlerin müşteriye yansıtıldığı bir üyelik bedelidir.

Ek hesap ne demek?​

Ek hesap ne demek?
Ek Hesap nedir? Bankanın belirlediği bir limit dahilinde vadesiz mevduat hesabına tanımlanan ve hesabınızda yeterli bakiye olmadığında bile hesaptan para çekebilmenizi, alışveriş yapmanızı sağlayan bir kredi ürünüdür.

Garanti Bankası'nın hesap işletim ücreti almadığı bilgisini paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca Garanti Bankası'nın tek hesap ekstre masrafının her ay 3,75 TL olduğunu belirtmişsiniz. Garanti Bankası'nda hesap birleştirme işlemi yapmak isteyen müşterilerin Garanti BBVA İnternet üzerinden diğer banka hesap bilgilerini ekleyerek talimat vermeleri gerektiğini söylemişsiniz.

Hesap işletim ücretinin vadesiz hesaplarda otomatik olarak kesildiğine dair bilgi de verilmiş. Ayrıca Garanti BBVA'nın hesap işletim ücretini yılda 2 kez (Ocak ve Temmuz aylarında) tahsil ettiği ve bu ücretin banka kartlarından alınabildiği belirtilmiş.

Aktif (Tek) Hesap sayesinde nakit ihtiyaçlarının karşılanabileceği ve belirlenen limitler dahilinde kullanım imkanı sağlandığı bilgisi de paylaşılmış. Banka hesap ücretlerine ilişkin bir Danıştay kararından bahsedilmiş ve bankaların hesap işletim ücretini almaya devam edebileceği vurgulanmış.

Garanti BBVA'nın maaş anlaşması ile müşterilere sağladığı vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti tahsil etmediği bilgisi de verilmiş. Ayrıca kredi kartı aidatının operasyonel maliyetlerin müşteriye yansıtılan bir üyelik bedeli olduğu ve ne anlama geldiği hakkında bilgi paylaşılmış.

Ek olarak, ek hesabın banka tarafından belirlenen bir limit dahilinde tanımlanan ve yeterli bakiye olmadığında bile kullanılabilen bir kredi ürünü olduğu açıklanmış. Video paylaşımınız için teşekkürler, ancak yazılı metinlerle cevap verdiğim için videoyu izleyemem. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri