AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ganoderma nedir ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ganoderma nedir ne işe yarar?​

Mantar dünyasında Ganoderma lucidum, Çin ve Japon kültüründe Lingzhi Reishi yani ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Reishi mantarı, mucizevi faydaları olan bitkisel bir üründür. Amerikan Bitkisel Farmakopesi ve Terapötik Bölümüne eklenen Reishi mantarı bağışıklık sistemi için önemli bir bitkidir.

Ganoderma hangi hastalıklarda kullanılır?​

Ganoderma hangi hastalıklarda kullanılır?
Ganoderma ekstratlı, radyoterapi ve kemoterapinin yan etkilerini azaltmak ya da elimine etmek için tedavi öncesinde,sırasında ve sonrasında kullanılır. Saç dökülmesi, bulantı, kusma, ağız iltihabı, boğaz ağrısı, iştah kaybı gibi yan etkilerin azaltılmasına yardımcı olur. Bu kullanım için bilinen yan etkisi yoktur.

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?​

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?
Kırmızı reishi veya ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum, Geleneksel Çin Tıbbında uzun bir geçmişe sahip olan ve ömrü uzatıp sağlığı geliştirdiğine inanılan bir mantar türüdür.

Ganoderma Excellium ne işe yarar?​

Çin’de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma lucidum, degisik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıstır. Ganoderma lucidum hem akut hem de kronik hepatitin tedavisinde kullanılır. Antienflamatuar ve antifibrotik etkisiyle karaciger sirozunda çok faydalıdır.

Ganoderma mantarı nerede yetişir?​

Ganoderma mantarı nerede yetişir?
Ölümsüzlük mantarı olarak da bilinen Reishi mantarı faydaları saymakla bitmeyen bir bitki türüdür. Latinde adı Ganoderma Lucidum olan bu mantar türü Asya kıtasında yaygındır. Pek çok hastalığı iyi geldiği bilinen Reishi mantarının çeşit çeşit renkleri bulunur.

Gano Excel hangi ülkeye ait?​

Gano Excel hangi ülkeye ait?
1995 senesinde Malezya’nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulan Gano Excel, kendisini Ganoderma besin takviyesi bağışıklık bilimine adamış ilk sağlıklı yaşam firmasıdır. Gano Excel, Ganoderma Lucidum’un sağlık yönünden yararlarını ilk defa keşfeden ve de paylaşan Ganoderma araştırma firmasıdır.

Gano Excel saadet zinciri mi?​

yararlı bir bitkinin etrafında dönen ürünlerin olduğu saadet zinciri.

Excellium Diesel ne demek?​

Excellium Diesel ne demek?
Üstün motor koruması ile motor gücünü arttırır TOTAL EXCELLIUM, geliştirilmiş bir yakıttır: Aracı aşınmaya karşı korur. İçindeki kurum temizleme özelliği ile motor içindeki ana parçalarda ve enjektörlerde oluşabilecek kirliliği azaltır ve temizler. Motorun hassas kısımlarındaki aşınmayı önler.

Ganoderma nedir ne işe yarar?

Ganoderma lucidum, Ganoderma mantarı veya Reishi mantarı olarak da bilinen bu bitki, mantar dünyasında öne çıkan bir türdür. Çin ve Japon kültüründe uzun yıllardır kullanılan Ganoderma mantarı, özellikle bağışıklık sistemini desteklemesiyle bilinir. Ganoderma'nın içindeki biyolojik aktif maddeler, vücut için birçok fayda sağlayabilir. Bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır ve antioksidan özelliklere sahiptir. Ayrıca, Ganoderma mantarı stresle başa çıkmaya yardımcı olabilir, enerji seviyelerini artırabilir, kan dolaşımını destekleyebilir ve anti-inflamatuar etkilere sahip olabilir.

Ganoderma hangi hastalıklarda kullanılır?

Ganoderma, özellikle radyoterapi ve kemoterapinin yan etkilerini azaltmada kullanılabilir. Tedavi sürecinde saç dökülmesi, bulantı, kusma, ağız iltihabı, boğaz ağrısı, iştah kaybı gibi yan etkileri hafifletmeye yardımcı olabilir. Ganoderma'nın bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri sebebiyle kanser hastaları tarafından destek olarak kullanıldığı da bilinmektedir. Ancak, hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi konusunda kesin bir kanıt bulunmamaktadır ve mutlaka doktorunuzla görüşerek kullanımını değerlendirmelisiniz.

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract, kırmızı reishi veya ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum'un ginseng ile birleştirilmiş ekstresidir. Ginseng, enerji artırıcı ve sağlık destekleyici özelliklere sahip bir bitkidir. Ganoderma lucidum ise bağışıklık sistemini güçlendirici ve antioksidan özelliklere sahip bir mantardır. Bu ikilinin bir arada bulunduğu ekstre, vücuda faydalı bileşenler sağlayarak genel sağlık üzerinde olumlu etkilere sahip olabilir.

Ganoderma Excellium ne işe yarar?

Ganoderma Excellium, geleneksel Çin tıbbında kullanılan Ganoderma lucidum mantarının bir türevidir. Kronik hepatit gibi çeşitli karaciğer hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Ganoderma lucidum'un anti-enflamatuar ve anti-fibrotik özellikleri sayesinde karaciğer sirozu gibi durumların tedavisinde destekleyici olabilir. Ayrıca, akut ve kronik hepatit vakalarında kullanılarak karaciğeri destekleyebilir ve iyileştirebilir.

Ganoderma mantarı nerede yetişir?

Ganoderma mantarı, bilinen diğer adıyla Reishi mantarı Asya kıtasında yaygın olarak bulunur. Bu bitki türü genellikle Doğu Asya ülkelerinde yetişir. Ganoderma mantarının farklı renklerde varyasyonlarının olduğu bilinir ve sağlık için birçok fayda barındırabileceği düşünülmektedir.

Gano Excel hangi ülkeye ait?

Gano Excel, 1995 yılında Malezya'nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulmuş bir sağlık ve yaşam ürünleri şirketidir. Ganoderma lucidum mantarının sağlık yönünden faydalarını keşfeden ve bunları halkla paylaşan bir araştırma firması olarak bilinir. Gano Excel, Ganoderma besin takviyeleri konusunda öncü bir firma olarak öne çıkmaktadır.

Gano Excel saadet zinciri mi?

Gano Excel, bir saadet zinciri (network marketing) şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Bu tür şirketler, genellikle doğrudan satış modelini kullanarak ürünlerini pazarlar ve bu süreçte bağımsız satıcılarla çalışırlar. Gano Excel de bu modele benzer bir iş modelini kullanarak ürünlerini pazarlamaktadır.

Excellium Diesel ne demek?

Excellium Diesel, Total Excellium adlı geliştirilmiş bir yakıtın diesel versiyonudur. Motor koruması ve performans artışı sağlayan Excellium Diesel, aracın motorunu aşınmaya karşı korur, motor içindeki kiri temizler ve motorunun hassas parçalarını korur. Total Excellium yakıtlarının genel olarak düşük kükürt düzeyine sahip, temizleyici ve koruyucu özellikleri bulunmaktadır.

Geri