AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ganoderma ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ganoderma ne işe yarar?​

KARACİĞER KORUYUCU VE KRONİK HEPATİTE KARŞI ETKİLERİ Çin’de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma Lucidum, değişik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıştır. Ganoderma Lucidum hem akut hem kronik tedavide kullanılır.

Kırmızı Reishi mantarının faydaları nelerdir?​

Reishi mantarının faydalarını sıralayacak olursak;
Ganoderma kapsül nedir?
Ganoderma Lucidum, şifalı otların mucizevi kralı ganodermanın 6 türünün birleşiminden üretilir.Ganoderma, vücudun genel sağlık ve savunmasının geliştirilmesine, desteklemede yardımcı olur. Her bir kapsül 275 mg ganoderma özütü içerir. Ganoderma Kapsül vücuda zindelik verir, uyuşukluğu giderir.
Reishi mantarı kilo verdirir mi?
Reishi Mantarı Zayıflatır Mı? Reishi mantarının zayıflama üzerine direkt etkisi yoktur. Ancak mantarın antioksidan içeriği vücutta biriken fazla suyun atımına yardımcıdır. Vücuttan atılan ödem kilo kaybına neden olur.

– Ganoderma Lucidum, bünyesinde bulunan Adenosin maddesi sayesinde kandaki kötü kolesterol tabir edilen LDL kolesterolü ve Trigliseridi düşürür, iyi kolesterol olarak tabir edilen HDL kolesterolün yükselmesine yardımcı olur. – Strese bağlı ritim bozukluklarını düzeltir. – Kandaki şeker seviyelerini düzenler.

Kırmızı reishi mantarı hangi hastalıklarda kullanılır?​

Reishi mantarı romatizma ve artrit tedavisinde etkilidir, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucudur, bulaşıcı hastalıklara yakalanma riskini azaltır. Kanın pıhtılaşmasını önler. Reishi mantarı diyabet hastalarında kan şekerini düzenlemeye yardımcı olur.

Ganoderma 90 kapsül ne işe yarar?​

Vücutla ilgili tüm rahatsızlıklarda kullanılır. Ganoderma Kapsül vücuda zindelik verir, uyuşukluğu giderir. Özellikle hücrelerin onarımı ve yenilenmesini sağlar. Ganoderma vücuda girdiği zaman kana karışır, hücrelere dağılır ve anında hücrelere etki eder.
GANO mantar nedir?
Kırmızı reishi veya ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum, Geleneksel Çin Tıbbında uzun bir geçmişe sahip olan ve ömrü uzatıp sağlığı geliştirdiğine inanılan bir mantar türüdür.
Gano Excel ilacı ne işe yarar?
Gano excel, bağışıklık sisteminin sağlığını artırarak ve belirli anormal kan damarı oluşumunu önleyerek çalışır. Ayrıca reishi mantarındaki diğer organik bileşiklerin bazı antioksidan özellikleri, kronik hastalıklara ve erken yaşlanmaya neden olabilecek serbest radikalleri nötralize eder.

Ganoderma mantarı nerede yetişir?​

Ölümsüzlük mantarı olarak da bilinen Reishi mantarı faydaları saymakla bitmeyen bir bitki türüdür. Latinde adı Ganoderma Lucidum olan bu mantar türü Asya kıtasında yaygındır. Pek çok hastalığı iyi geldiği bilinen Reishi mantarının çeşit çeşit renkleri bulunur.

Gano Excel Ganoderma ne işe yarar?​

Ganoderma özütü,yüksek kalitede kakao,krema(süt ürünü içermez)ve yağsız süt ile zenginleştirilmiş olan besleyici,enerji verici sağlıklı bir içecektir. Gano Schokolade,her yaştan çocuklar için mükemmel bir içecek olup Gano Excel in buluşudur.
Gano Excel hapı kilo aldırır mı?
Gano kahve direkt zayıflatma etkisine sahip değil. Yani gano kahveyi içerken bir yandan da sağlıksız beslenirseniz ve spor yapmazsanız kilo vermeniz pek de mümkün değildir.
GANO ürünleri hangi mantar?
Gano Excel olarak bilinen aslında Reishi mantarlarından elde edilen bir özüttür ve binlerce yıldır geleneksel Çin tıbbında kullanılmıştır.

Ganoderma mantarı nasıl yetiştirilir?​

Yetiştirme ortamı olarak sert ağaç(meşe, kayın, Gürgen) talaşları kullanılmaktadır. Hazırlanan yetiştirme ortamları ısıya dayanıklı torbalara 1-2 kg olacak şekilde doldurularak, torbaların ağzı pamuk tıkaçla kapatılacaktır. Bu işlemden sonra torbalar 121 °C’de 1.5 saat otoklavda tutularak arınık edilecektir.

Reishi mantarı Türkiye’de nerede bulunur?​

Bilimsel adı Ganoderma lucidum olan bu bitki bütün dünyada farklı isimlerle anılır. Ağrı kesici, ateş düşürücü, mikrop önleyici ve sakinleştirici özellikleri, sağladığı faydaların yalnızca birkaçıdır. Bu mantar Türkiye’de Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yetişir.
Ganoderma zararlı mı?
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi olduğu öne sürülen “Ganoderma Lucidum (Reishi)” ya da “Kırmızı Reishi” olarak bilinen mantarın, kemoterapi alan hastalarda kullanılmasının sakıncalı olduğu belirtildi.

Geri