AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ganoderma hangi hastaliklarda kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Ganoderma hangi hastalıklarda kullanılır?​

Reishi Mantar etken maddesi Ganoderma lucidum, özellikle karaciğer bozuklukları, kanser, artrit ve hipertansiyon gibi rahatsızlıklar için devam eden tedavinin yanında, besin desteği olarak tercih edilmektedir.

Gano Excel kimler kullanamaz?​

Gano Excel kimler kullanamaz?
– Ürünlerin hamile ve emziren bayanlarda, küçük çocuklar ve bebeklerde, organ nakli yapılan kişilerde, hemofili hastalarında kullanılması önerilmemektedir. İÇERİĞİ: Taze nane ve Ganoderma özünden oluşan bir diş macunudur.

Farmasi reishi mantarı kimler kullanamaz?​

11 yaşından büyük olan yaş grupları için kullanılabilir. Hamile bayanların ve emzirme döneminde olan bayanların doktora danışmadan kullanılmaması önerilmektedir. Gıda takviye ürünleri besin yerine geçmediği için öğünlerin yanında alınmaktadır. İlaç olarak kullanılmaz tamamen doğal içeriklidir.

Gano Excel sağlığa zararlı mı?​

Gano Excel sağlığa zararlı mı?
Gano kahvesi çok tüketilirse çarpıntı yapabiliyor. Mide problemleri yaşayanlar için mide ekşimesine yol açabilen gano kahvenin, ölçülü tüketilmesi gerekiyor. Gano kahve zayıflamak için tek başına yeterli bir içecek değil. Kilo vermek amacıyla aşırı tüketimi sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabiliyor.

Gano Excel üye olunca ne olur?​

Sisteme girdiğinizde Distribütör kariyerinden başlarsınız puanınız 2500 e ulaştığınızdan kademe atlar ve Direktör olursunuz ki bu sizin ağınızda dönen cironun %20 sinin otomatikman prim olarak size kazanç sağlaması demektir.

Nutriplus Reishi mantari ekstresi 60 kapsül nasıl kullanılır?​

Nutriplus Reishi mantari ekstresi 60 kapsül nasıl kullanılır?
Ganoderma Lucidum (Reishi Mantarı) Ekstresi Takviye edici gıda olarak günde 3 kere 1 er kapsül kullanılması önerilir. Doktor ve diyetisyeninizin tarif ettiği şekilde kullanınız.

Nutriplus Reıshı Mushroom nedir?​

Alternatif tıpta “Ölümsüzlük Mantarı” olarak da bilinen “Reishi Mantarı” kanser hastalıklarına ve ebola virüsüne karşı koruyucu özelliğe sahiptir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara direnci artırmakta, alzheimer, akne, hemoroit, hepatit, gut, nezle, rinit, romatizma ile savaşmaktadır.

GANO 3 in 1 ne işe yarar?​

GANO 3 in 1 ne işe yarar?
Genellikle gastrit, reflü, mide ekşimesi-yanması, ülser gibi mide rahatsızlığı bulunanların; kabızlık ve sindirim problemi yaşayanların; gün içerisinde zinde ve enerjik olmak isteyenlerin; vücudunu hastalıklara karşı daha dirençli kılmak ve kilo kontrolü sağlamak isteyen kişilerin tercih ettiği bir içecektir.

Gano Excel kapsül nasıl kullanılır?​

KULLANIMI : YEMEKLERDEN YARIM SAAT ÖNCE BOL SU İLE SAĞLIKLI BİR İNSAN SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 ADET , İLERİ DERECEDEKİ HASTALIKLARDA İSE MİNİMUM SABAH 2 AKŞAM 2 ADET ALMALIDIR. DOZ AŞIMINDA İSE HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR.
KARACİĞER KORUYUCU VE KRONİK HEPATİTE KARŞI ETKİLERİ Çin’de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma Lucidum, değişik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıştır. Ganoderma Lucidum hem akut hem kronik tedavide kullanılır.

Ganoderma Excellium ne işe yarar?​

Ganoderma Excellium ne işe yarar?
Çin’de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma lucidum, degisik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıstır. Ganoderma lucidum hem akut hem de kronik hepatitin tedavisinde kullanılır. Antienflamatuar ve antifibrotik etkisiyle karaciger sirozunda çok faydalıdır.

Ganoderma neden yasaklandı?​

Ganoderma Lucidum mantarının “kadınlık hormonu” ve teratojen (ceninler üzerinde kanser yapıcı etki) olan dietilstilbestrol (DES) maddesini içerdiğini anlatan Çelik, “Bu maddeler, önceleri prostat kanseri tedavisinde kullanılmıştır. Ancak 2002 yılında ilaç olarak kullanılması FDA tarafından yasaklanmıştır.

Reishi mantarı kaç çeşittir?​

Reishi mantarı kaç çeşittir?
Reishi mantarı Latince adı Ganoderma lucidum olan, Asya’nın sıcak ve nemli bölgelerinde yaygın bir şekilde yetişen bir mantar türüdür. Ganoderma mantarı olarak da bilinen reishi mantarı Çin’de 2000 yıldan beri kullanılmaktadır. Reishi mantarının kırmızı, mor, yeşil, beyaz, sarı ve siyah renkli çeşitleri bulunmaktadır.

Ganoderma nedir ne işe yarar?​

Mantar dünyasında Ganoderma lucidum, Çin ve Japon kültüründe Lingzhi Reishi yani ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Reishi mantarı, mucizevi faydaları olan bitkisel bir üründür. Amerikan Bitkisel Farmakopesi ve Terapötik Bölümüne eklenen Reishi mantarı bağışıklık sistemi için önemli bir bitkidir.

Excellium Diesel ne demek?​

Excellium Diesel ne demek?
Üstün motor koruması ile motor gücünü arttırır TOTAL EXCELLIUM, geliştirilmiş bir yakıttır: Aracı aşınmaya karşı korur. İçindeki kurum temizleme özelliği ile motor içindeki ana parçalarda ve enjektörlerde oluşabilecek kirliliği azaltır ve temizler. Motorun hassas kısımlarındaki aşınmayı önler.

Gano Excel Ganoderma kapsül nasıl kullanılır?​

Kırmızı reishi mantarı kimler kullanamaz?​

Kırmızı reishi mantarı kimler kullanamaz?
Kalıcı bir zararı olmayan Reishi mantarı, bazı insanlarda saç dökülmesi, bulantı, kusma, boğaz ağrısı, uykusuzluk ve iştah kaybı gibi yan etkilere neden olur. Kan inceltici ve pıhtılaştırıcı ilaç kullanan ve cerrahi bir operasyona hazırlanan kişilere önerilmez.

GANO CAFE helal mi?​

– Gano Excel caiz değildir.

Ganoderma kapsül nedir?​

Ganoderma kapsül nedir?
Ganoderma Kapsül vücuda zindelik verir, uyuşukluğu giderir. Özellikle hücrelerin onarımı ve yenilenmesini sağlar. Ganoderma vücuda girdiği zaman kana karışır, hücrelere dağılır ve anında hücrelere etki eder.

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?​

Kırmızı reishi veya ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum, Geleneksel Çin Tıbbında uzun bir geçmişe sahip olan ve ömrü uzatıp sağlığı geliştirdiğine inanılan bir mantar türüdür.

GANO zararlı mı?​

GANO zararlı mı?

Kırmızı reishi mantarı neye iyi gelir?​

– Kırmızı reishi mantarı, anti- inflamatuvar özelliğe sahiptir. – Kırmızı reishi mantarı, migrenden kaynaklı olan baş ağrılarına iyi gelir. – Kırmızı reishi mantarı, tansiyonu düşürür. – Kırmızı reishi mantarının üzerinde yapılan çalışmalar ile böbreklerin çalışmasına yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.

Ganoderma, özellikle karaciğer bozuklukları, kanser, artrit, hipertansiyon gibi rahatsızlıklar için tedavinin yanı sıra besin desteği olarak tercih edilmektedir. Reishi mantarı etken maddesi olan Ganoderma lucidum, sağlık açısından birçok fayda sağlayabilir. Ancak bazı durumlarda dikkatli olunması gerekmektedir.

Örneğin, Gano Excel ürünlerinin hamile ve emziren bayanlar, küçük çocuklar, bebekler, organ nakli yapılan kişiler, hemofili hastaları tarafından kullanılmaması önerilmektedir. Farmasi reishi mantarı ise 11 yaşından büyük olan yaş grupları için uygundur, ancak hamile ve emziren bayanların doktora danışmadan kullanmamaları önerilir.

Nutriplus Reishi mantarı ekstresi kapsülleri günlük olarak 3 kez 1'er kapsül kullanılması tavsiye edilir. Bu tür takviye edici gıdaların kullanımı, doktor veya diyetisyen kontrolünde olmalıdır.

Ganoderma'nın faydaları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmek, kanser hastalıklarına ve diğer sağlık sorunlarına karşı koruyucu olmak, vücuda zindelik vermek gibi etkiler sayılabilir. Ancak herhangi bir ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Ganoderma ürünlerini kullanırken dikkatli olunması gereken noktalardan biri de dozajdır. Önerilen dozajların dışına çıkılmamalı ve sağlık uzmanının tavsiyelerine uyulmalıdır.

Son olarak, Gano Excel veya diğer Ganoderma ürünlerinin sağlığa zararlı olup olmadığı konusunda endişeleriniz varsa, mutlaka bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Sağlık her zaman en önemli önceliğimiz olmalıdır.

Geri