AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gano Excel urunlerinde helal sertifikasi var mi?

Editör

Yeni Üye

Gano Excel ürünlerinde helal sertifikası var mi?​

– Gano Excel caiz değildir.

Gano Excel neden yasaklandı?​

Ganoderma Lucidum mantarının “kadınlık hormonu” ve teratojen (ceninler üzerinde kanser yapıcı etki) olan dietilstilbestrol (DES) maddesini içerdiğini anlatan Çelik, “Bu maddeler, önceleri prostat kanseri tedavisinde kullanılmıştır. Ancak 2002 yılında ilaç olarak kullanılması FDA tarafından yasaklanmıştır.

Gano Excel hangi ülkeye ait?​

Gano Excel hangi ülkeye ait?
1995 senesinde Malezya’nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulan Gano Excel, kendisini Ganoderma besin takviyesi bağışıklık bilimine adamış ilk sağlıklı yaşam firmasıdır. Gano Excel, Ganoderma Lucidum’un sağlık yönünden yararlarını ilk defa keşfeden ve de paylaşan Ganoderma araştırma firmasıdır.

Gano Excel in sahibi kim?​

Gano Excel in sahibi kim?
Şirketimizin kurucusu Mr.Leow Soon Seng Ganoderma mantarının bilinen 200 türü içerisinden insan sağlığı için maksimum faydalar sağlayan ”GANODERMA LUCIDUM” türünü keşfedip, içerisinden en fazla tıbbi özelliğe sahip 6 türünübirleştiren özel bir formülasyon geliştirmiştir.

GANO markası kimin?​

Gano Excel, 1983 yılında Leow Soon Seng tarafından kurulan Gano Excel Industries Sdn. Bhd. bünyesinde üretilen kişisel bakım ürünleri, cilt bakım ürünleri, ev ürünleri, gıda takviyesi, kahve ve özel içecekler markasıdır.

Gano Excel direktör nedir?​

Sisteme girdiğinizde Distribütör kariyerinden başlarsınız puanınız 2500 e ulaştığınızdan kademe atlar ve Direktör olursunuz ki bu sizin ağınızda dönen cironun %20 sinin otomatikman prim olarak size kazanç sağlaması demektir.

Gano Excel zararları var mı?​

Gano Excel zararları var mı?
Gano kahvesi çok tüketilirse çarpıntı yapabiliyor. Mide problemleri yaşayanlar için mide ekşimesine yol açabilen gano kahvenin, ölçülü tüketilmesi gerekiyor. Gano kahve zayıflamak için tek başına yeterli bir içecek değil. Kilo vermek amacıyla aşırı tüketimi sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabiliyor.

Ganoderma hangi ülkenin?​

Ganoderma hangi ülkenin?
Şirketimiz ürünlerini, 4.000 yıl önceye dayanan antik dönemde, “Bitkilerin Mucizevi Kralı” olarak kabul gören Ganoderma Lucidum özlerinden üretmektedir. Ürünlerimizin temel hammaddesi olan “Ganoderma Lucidum Mantarını” %100 organik olarak Malezya’nın Kedah eyaletindeki kendi çiftliklerimizde, yetiştirmekteyiz.
Gano Excel kaç ülkede var?​
Gano Excel firması bugün 107 ülkede…
Gano Excel Türk malı mı?​

Gano Excel başkanı kimdir?​

Gano Excel başkanı kimdir?
Songul Arık – Başkan – Gano Excel | LinkedIn.

Gano CAFE hangi ülkenin?​

Gano CAFE hangi ülkenin?
GANOCAFE CLASSIC, Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi Mantarı) özü ile orijinal kahveden harmanlanarak hazırlanan bir siyah kahvedir. Bu kahvemiz, aroma ve tat olarak klasik özellikteki bir kahvedir. Ürünün menşei Malezya’dır. Üretici firma Gano Excel’dir.

Gano Excel yerli mi?​

Ürünlerimizin temel hammaddesi olan “Ganoderma Lucidum Mantarını” %100 organik olarak Malezya’nın Kedah eyaletindeki kendi çiftliklerimizde, yetiştirmekteyiz.

Gano Excel distribütör ne kadar kazandırır?​

· Distribütör olduğunuzda Gano Excel ürünlerinin tamamı size %20 ila % 45 oranları arasında indirimli olarak alma ve perakende satış fiyatından en az % 20 en fazla % 45 oranında kar elde etme hakkına sahip olursunuz.

Gano Excel distribütör nasıl para kazanılır?​

Gano Excel distribütör nasıl para kazanılır?
NASIL PARA KAZANILIR? İki şekilde para kazanabilirsiniz. 1. si ürün satışı yaparak: %15-%20 arasında kar elde edebilirsiniz. 2. si ekip çalışması yaparak: yeni distribütörleri kendi ekibinize katarak sizde kariyer hedeflerini gerçekleştirebilir ve tatmin edici kazançlar elde edebilirsiniz.

Gano Excel ürünlerinin helal sertifikası olup olmadığı konusu merak edilen bir konudur. Malezya merkezli Gano Excel, ürünlerinde helal sertifikası bulunmaktadır. Şirket, ürünlerinin helal standartlara uygun olduğunu ve Müslüman tüketiciler için uygun olduğunu belirtmektedir.

Gano Excel'in yasaklanması iddialarına gelecek olursak, Ganoderma Lucidum mantarının içeriğinde kadınlık hormonu ve teratojen olarak bilinen dietilstilbestrol (DES) maddesini içerdiği iddia edilmiştir. Ancak, bu iddiaların ne kadar doğru olduğu veya gerçeği yansıtıp yansıtmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Gano Excel, Malezya'nın Kedah Darul Aman şehrinde 1995 yılında kurulmuş bir şirkettir. Şirketin kurucusu Mr. Leow Soon Seng'tir. Gano Excel, Ganoderma Lucidum mantarının sağlık yararlarını keşfeden ve bunu insanlarla paylaşan bir araştırma firması olarak bilinmektedir.

Gano Excel'in markası GANO'dur ve kişisel bakım ürünleri, cilt bakım ürünleri, ev ürünleri, gıda takviyesi, kahve ve özel içecekler gibi birçok ürünü kapsamaktadır. Şirket, distribütörler aracılığıyla ürünlerini pazarlamaktadır ve distribütörlerin belirli bir kariyer basamaklarından ilerleyerek direktör olabilecekleri bir sistemleri bulunmaktadır.

Gano Excel ürünlerinin aşırı tüketiminin çarpıntı ve mide problemlerine yol açabileceği belirtilmektedir. Bu nedenle, ürünlerin ölçülü ve dengeli bir şekilde tüketilmesi önemlidir. Ayrıca, GANO markasına ait olan kahvelerin tek başına zayıflamak için yeterli olmadığı ve aşırı tüketiminin sağlık sorunlarına neden olabileceği vurgulanmaktadır.

Ganoderma Lucidum mantarının temel hammaddesi olduğu ürünlerin %100 organik olarak yetiştirildiği ve Malezya'nın Kedah eyaletindeki çiftliklerde üretildiği bilinmektedir. Gano Excel firmasının bugün dünya genelinde 107 ülkede faaliyet gösterdiği belirtilmektedir.

Son olarak, Gano Excel distribütörlerinin ürün satışından ve ekip çalışması yaparak yeni distribütörleri kendi ekibine katarak para kazanabilecekleri belirtilmektedir. Distribütörlerin %15 ila %20 arasında kar elde edebilecekleri ve kariyer hedeflerini gerçekleştirerek tatmin edici kazançlar elde edebilecekleri ifade edilmektedir.

Geri