AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gamze pamuk atesli aslen nerelidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gamze pamuk ateşli aslen nerelidir?​

1994 yılında Bursa’da doğdum. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2015 yılında mezun oldum ve 2016 yılından bu yana Bursa Barosu’na bağlı serbest avukatlık yapmaktayım. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi almaya başladım.

Derya ateşli kaç yaşında?​

20 yaşında olan Derya Ateşli, Karaman’da doğdu. Ermenek ilçesinin Yukarıçağlar köyünde yaşayan Derya Ateşli, ortaokul döneminde okul atletizm takımına seçildi. Sırasıyla dereceler elde eden Ateşli lise eğitimini sürdürdüğü sıralarda lisanslı sporcu oldu.
Derya atesli kimdir?
Karaman’ın Ermenek ilçesinde annesi Akife Ateşli’nin Koşma kızım kalbin durur ölürsün sözlerine rağmen, gizli gizli antrenmanlara ve bölgesel yarışlara katılan Derya Ateşli (20), 4 yıl önce milli formayı giymeyi başardı. 100 liraya meyve bahçelerinde çalışan Ateşli, bir yandan da antrenmanlarını yapıyor.
Faruk Aksoy haber spikeri kimdir?
Faruk Aksoy, 1974 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Uzun zamandır Ülke TV’de program yapan Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazısı yazan Faruk Aksoy aslen Sakaryalı’dır. 1994 senesinde üniversite eğitimi için Kütahya’ya gelen Aksoy’un televizyon macerası da burada başladı.

Necdet Saraç kimdir nerelidir?​

ErzincanNecdet Saraç / Doğum yeri

Gazeteci Faruk Aksoyun eşi kimdir?​

2005 yılında Kütahyalı Plastik ve Rekonstriktif Cerrahi Uzmanı Dr. Hacer Banu Koç’la evlendi ve Aydın’a taşındı. Orada bulunduğu dönemde de basın yayın dünyasından uzak kalmadı. Aydın AyTv ve İzmir Kanal35 televizyonlarında programlar yaptı.
Faruk Aksoy kiminle evli?
Elif AksoyFaruk Aksoy / Eşi
Necdet Saraç kaç yaşında?
61 yaşında (1961)Necdet Saraç / Yaş

Prof Dr Mehmet Saraç Kimdir?​

Mersin Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi’nde Y.Doçent olarak akademik kariyerine devam eden Dr. Saraç, halen Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Faruk Aksoy kaç çocuğu var?​

Defne AksoyFaruk Aksoy / Çocukları
Faik Aksoy kimdir?
Faruk Aksoy 1974 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Kütahya’da tamamlayan Aksoy, televizyonculuk kariyerine de yine Kütahya’da başladı. Kütahya Birlik FM isimli radyo kanalında program sunucu görevini üstlenen Aksoy, sonrasında BTV isimli kanalda muhabirlik, sunuculuk ve spikerlik görevlerinde bulundu.
Osman Saraç Kimdir?
A-1 Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. Osman SARAÇ 1973 Konya doğumludur. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Sigortacılık Enstitüsü Bankacılık Anabilim Dalında Doktorasını tamamladı.

Faruk Aksoy aslen nereli?​

Gazeteci Faruk Aksoy nerede yazıyor?​

Uzun süredir Ülke TV’de program yapan Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazısı yazan Faruk Aksoy aslen Sakaryalıdır. 1994’te üniversite eğitimi için Kütahya’ya gelen Aksoy’un televizyon macerası da burada başlamıştır.

Geri