- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Gaming OSD ne işe yarar?
Gaming OSD uygulaması ile monitörünüzün ayarlarını ekran üzerindeki denetim panelinden kolayca yapabilirsiniz. Ayarlara ulaşmak için monitör üzerinde düğme aramanıza, menüler arasında kaybolmanıza gerek yok. Sadece fare ve klavye ile monitörünüzü yapılandırabilirsiniz.MSI Gaming Hotkey nedir?
Gaming Hotkey klavyenizi oyunlarda çok daha fonksiyonel hale getiren donanımsal bir yongadır. Tek yapmanız gereken tuşlara istediğiniz işlevi veya makroyu atamak. Böylece ister tek tuşla sevdiğiniz oyunu başlatın, isterseniz hızaşırtma profilini yükleyin ve overclock yapın. İmkanlarınız sınırsız!MSI APP Player, MSI ve BlueStack tarafından ortaklaşa bir çalışmanın ürünü olarak geliştirilen bir Android oynatıcısıdır. MSI APP Player ile Android tabanlı oyun ve uygulamaları bilgisayarınız üzerinden yüksek hızda ve çözünürlükte oynayabilirsiniz.
Hotkey nedir ne işe yarar?
hotkey, klavyenizde özel kısayollar oluşturmanızı sağlayan bir programcıktır. Genelde hotkey utility olarak bulunur. Örneğin hotkey ile klavyenizden özel kısayollar oluşturabilirsiniz. FN tuşu ile F6 ya basarak Chrome’u açabilir, FN + F9 ile denetim masasını açabilirsiniz.
Hotkey dosyası nedir?
Klavyede özel kısayollar oluşturmayı sağlayan uygulama diyebiliriz. Özellikle FN tuşu ile beraber bazı tuşlara bastığında ses, parlaklık gibi birçok özelliği kısayoldan halledebilmeyi sağlar. Eski bir bilgisayar kullandığınızdan üretici eski işletim sistemlerine uygun hotkey yazılımı üretmiştir.