Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı İçin Malzemeler
2 tane ekmek
10 tane galeta (Yoksa koymayabilirsiniz )

Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ekmekler küçük küçük modüllere ayrılır, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine konur 1 gece üstü açık biçimde bekletilir.
Kuruyan ekmekler 160 derecelik fırında 10 dk kızarıp kuruyana kadar pişirilir
Fırından alınan ekmekler elinizle kırılarak robota eklenir galetalarda eklenip un kıvamına gelene kadar çekilir bir elek yardımı ile elenir.
Elekte kalanlar tekrar çekilir tepsiye serilir 30 dk bekletilir (İçinde nem kalmaması gerekiyor)
Cam kavanoza konup ağzı kapatılır (Köfte tavuk nugget acuka kıbrıs tatlısı imalinde kullanıyorum)
Galeta Unu (Bayat Ekmek Değerlendirilmesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst