AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Galeta Unlu Poğaça (Kıyır Kıyır)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Galeta Unlu Poğaça (Kıyır Kıyır) Tanımı İçin Malzemeler
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
100 gram tereyağı
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Un alabildiği kadar
İçine;
Peynir yahut kıyma
Üzerine;
Galeta unu
22 adet

Galeta Unlu Poğaça (Kıyır Kıyır) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün gereçleri yoğurma kabına alın, yumuşak bir hamur elde edin.
Ceviz büyüklüğünde kesimler yapın.
Elinizle açıp iç gerecini koyun, kapatın ve galeta ununa bulayın.
180 derece fırında pişirin.
Galeta Unlu Poğaça (Kıyır Kıyır) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst