AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Galatasaray Universitesi neden tercih edilmeli?

Editör

Yeni Üye

Galatasaray Üniversitesi neden tercih edilmeli?​

Galatasaray Üniversitesi eğitiminin en büyük artısı dildir. Fransızca eğitimin yanı sıra İngilizceyi de geliştirip yanı sıra zorunlu dil dersleriyle 4 yıl boyunca ekstra bir dil daha öğrenmek mümkün. Uluslarası imkanların yanı sıra bazı bölümlerde(iktisat gibi) çift diploma imkanı mevcut. Aktif bi okul.

Galatasaray Üniversitesi prestijli mi?​

Prestijli bir devlet üniversitesi olarak 1992 yılında kurulan Galatasaray Üniversitesi’nde; Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi, Galatasaray Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Galatasaray Üniversitesi …

Galatasaray Üniversitesi Fransızca istiyor mu?​

Galatasaray Üniversitesi Fransızca istiyor mu?
Vakıf üniversitesi mi? Galatasaray Üniversitesi, 1992 yılında Türk –Fransız Hükümetleri arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuş, eğitim dili Fransızca olup, Hukuk Fakültesinde dersler ağırlıklı olarak Türkçe, diğer Fakültelerde de bazı dersler Türkçe verilmekte olan bir Devlet Üniversitesidir.

Galatasaray mezunları nerede çalışıyor?​

Bu mezunlarımız Türkiye’de Galatasaray Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi gibi üniversitelerde lisansüstü eğitim alırken yurtdışında da MİT, The John Hopkins University, King’s College, UCLA; London School of Economics, London Business School, EHESS, HEC …

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri nerede kalıyor?​

Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin kalabileceği birçok öğrenci yurdu vardır. Beşiktaş Academic House Kız Öğrenci Yurdu ve 24. Şube-İstanbul İdeal Kız Öğrenci Yurdu en iyi kız yurtlarından bazılarıdır. Konak Çırağan Residence ve Özel Feriköy Erkek Öğrenci Yurdu en iyi erkek yurtlarından bazılarıdır.

Galatasaray Üniversitesi işletme Fransızca mı?​

Galatasaray Üniversitesi işletme Fransızca mı?
Galatasaray Üniversitesi eğitim-öğretim faaliyetlerini ağırlıklı olarak Fransızca dilinde yürüten bir yükseköğretim kurumudur ve tüm öğrencilerinin uzmanlık alanlarında Fransızca’ya iyi düzeyde hakim olmalarını hedeflemektedir.
Galatasaray’da dersler Fransızca mı?​
Öğretimde araç olarak kullanılan temel dil Fransızca’dır. Gerektiğinde Fransızca yüksek öğrenim müfredatı da kullanılmaktadır. Galatasaray Lisesi’nden mezun olan öğrenciler yüksek öğrenimleri için bir çok seçeneğe sahiptirler.
Galatasaray Hukuk yüzde kaç Fransızca?​
Boğazın yanında denize sıfır, Ortaköy-Beşiktaş arasında yer alan bir üniversitede okumak bir şans. Ulaşımın kolay olması üniversitemizin yer açısından bir başka avantajı aslında. -Hukuk derslerinin yüzde otuzunun Fransızca olması hala bir avantaj.

GSÜ iletişim mezunları ne iş yapar?​

GSÜ iletişim mezunları ne iş yapar?
HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK UZMANLIK ALANI ÇIKTILARI Kurumsal iletişim, kriz ve risk iletişimi, itibar yönetimi, medya ilişkileri, medya planlama, dijital medya yönetimi, marka yönetimi ve kişilerarası iletişim konuları hakkında bilgi sahibidir ve bu alanda uygulamaları gerçekleştirebilir.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Fransızca mı?​

Öğrenim dili, kural olarak, Türk Hukuku’nun uygulanmasına ilişkin derslerde Türkçe, diğer bütün alanlarda Fransızcadır.

Gsüösys kimler girebilir?​

Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Bölümleri ile Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü seçecek öğrenciler bu sınava katılırlar. (YKS puanına göre yapılan sıralamada sayısal puan türünde ilk 25 000’de olan adayların GSÜÖSYS’deki başarısı açıklanır.)

Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans Fransızca mı?​

Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans Fransızca mı?
1 Doktora ve 5 Yüksek Lisans Programında dersler Fransızca olarak yapılmaktadır. Programlarımızda Türkçe, Fransızca ve İngilizce dersler bulunmaktadır. Enstitümüz Avrupa’nın önde gelen üniversiteleriyle eş ve ortak diploma programları yürütmektedir.

Galatasaray Üniversitesi, eğitiminde dilin ön planda olduğu ve öğrencilere Fransızca eğitimi imkanı sunduğu için tercih edilebilir. Ayrıca İngilizceyi geliştirme şansı sunarak öğrencilere ek bir dil daha öğrenme fırsatı sağlaması da büyük bir avantajdır. Bazı bölümlerde çift diploma imkanı bulunması ve aktif bir okul olması da öne çıkan diğer özelliklerinden birkaçıdır.

Galatasaray Üniversitesi, 1992 yılında kurulan bir devlet üniversitesi olup prestijli bir geçmişe sahiptir. İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, İletişim, Fen Edebiyat gibi fakülteleri bulunmaktadır ve bu fakültelerde eğitim dili genellikle Fransızcadır. Ancak Hukuk Fakültesi'nde dersler ağırlıklı olarak Türkçe verilmektedir.

Galatasaray Üniversitesi, 1992 yılında Türk-Fransız Hükümetleri arasında imzalanan bir anlaşma ile kurulmuş olup eğitim dili Fransızcadır. Vakıf üniversitesi değil, devlet üniversitesi statüsündedir.

Galatasaray mezunları, Türkiye'de çeşitli üniversitelerde lisansüstü eğitim alırken yurtdışında başta MİT olmak üzere çeşitli üniversitelerde de çalışma imkanına sahiptir. Bu da mezunların kariyerlerinde çeşitli seçenekler sunar.

Öğrenciler için barınma konusunda da Galatasaray Üniversitesi çeşitli seçenekler sunmaktadır. Öğrenciler, çeşitli kız ve erkek öğrenci yurtları arasından tercih yapabilirler.

Galatasaray Üniversitesi, genellikle eğitim-öğretim faaliyetlerini Fransızca yürüten bir yükseköğretim kurumudur. Öğrencilerin uzmanlık alanlarında Fransızca'ya hakim olmalarını hedefler.

Hukuk Fakültesi'nde derslerin yüzde otuzunun Fransızca olması, öğrencilere avantaj sağlayabilir. Bu durum özellikle hukuk alanında Fransızca bilgisinin önemli olduğu durumlarda faydalı olabilir.

Galatasaray Üniversitesi iletişim mezunları, kurumsal iletişim, kriz iletişimi, medya ilişkileri, medya planlama, marka yönetimi gibi alanlarda çalışabilirler.

Yüksek Lisans programlarının çoğunda derslerin Fransızca olarak yapıldığı Galatasaray Üniversitesi, öğrencilere Türkçe, Fransızca ve İngilizce dersler sunmaktadır. Ayrıca Avrupa'nın önde gelen üniversiteleriyle eş ve ortak diploma programları da bulunmaktadır.

Geri