Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gal hangi lise?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gal hangi lise?​

İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE – Gazi Anadolu Lisesi.

Ankara Gazi Anadolu Lisesi taşınacak mı?​

Yaz tatili sonrası okul yeni kampüse taşınacak. Bu yıl kampüs çevresinde trafik sıkışıklığı olmasın diye Gazi Lisesi’ni taşımıyoruz. İkinci dönem sonunda yani yeni eğitim öğretim döneminde bu okulumuzu oraya taşımış olacağız” dedi.
Gazi Anadolu Lisesi kapandı mı?​
2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona erdiği 14 Haziran’da kapanan Gazi Anadolu Lisesine önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci alınmayacak.

Atakent Anadolu Lisesi kaç puanla alıyor?​

Atakent Anadolu Lisesi kaç puanla alıyor?
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2021 YILINDA EN DÜŞÜK ORTAOKUL BAŞARI PUANI 100 ÜZERİNDEN 91´DİR. Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz henüz mezun vermemiş olup ilk mezunlarını 2022-2023 eğitim öğretim yılında verecektir.

Gal hangi lise Gaziantep?​

Gal hangi lise Gaziantep?
Gaziantep Anadolu Lisesi
Telefon : | 03423210412
Belgegeçer : | 03423215628
Eposta | Göndermek için tıklayınız
WEB | https://gaziantepanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : | KURUM KODU149613 ADRES Güvenevler Mah.Hoca Ahmet Yesevi Cad. 29072 Nolu Sokak NO 4 27200 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Gazi Anadolu nereye taşındı?​

Ankara’nın köklü liselerinden olan Gazi Anadolu Lisesi’nin taşınarak Beytepe’de yeniden yapılması kararı ile başlanan proje 21.038 metrekarelik bir arsa üzerine TOBB tarafından inşa edildi.

Ankara Gazi Anadolu Lisesi kaç puan?​

Ankara Liseleri LGS Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri 2021
Okul Adı | Yabancı Dil | Taban Puan
Ankara / Yenimahalle / Gazi Anadolu Lisesi | İngilizce | 449,4719
Ankara / Keçiören / Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi | İngilizce | 445,8464
Ankara / Çankaya / Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi | İngilizce | 443,3616
Ankara Gazi Anadolu Lisesi nereye taşınıyor?​

Atakent Anadolu Lisesi hangi adresleri alıyor?​

Atakent Anadolu Lisesi hangi adresleri alıyor?
e Twinning Word Counter
Telefon | : | 0 232 362 98 61
E-Posta | : | Göndermek için tıklayınız
Adres | : | 2038 Sokak No2/1 Mavişehir, Karşıyaka / İZMİR

Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi kaç puan?​

Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi kaç puan?
2021 Tercih Dönemi İçin Yüzdelik Dilim : 5.27 – Taban Puan : 416 – Kontenjan : 238 – Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi.

Hangi lise kaç puan Gaziantep?​

Gaziantep Liselerinin 2021 Yılı Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri;
Okul Adı | Okul Türü | Taban Puanı
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL / Vehbi Dinçerler Fen Lisesi | Fen Lisesi | 458,1564
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY / TOBB Fen Lisesi | Fen Lisesi | 443,2261
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL / Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi | Fen Lisesi | 430,4082

Gaziantep Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi kaç puan?​

Taban-Tavan Puan Bilgileri: LGS´NİN %30 İLE OKULUMUZDA YAPILAN YETENEK SINAVININ %70´İ ESAS ALINMAKTA OLUP TABAN PUAN 50´DİR.

Gal hangi lise?
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE – Gazi Anadolu Lisesi.

Ankara Gazi Anadolu Lisesi taşınacak mı?
Evet, yaz tatili sonrası okul yeni kampüse taşınacak. Gazi Lisesi'nin taşınma sebebi, çevredeki trafik sıkışıklığını önlemek. Taşınma işlemi yeni eğitim öğretim döneminde gerçekleşecek.

Gazi Anadolu Lisesi kapandı mı?
2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonunda kapanan Gazi Anadolu Lisesine, önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci alınmayacak.

Atakent Anadolu Lisesi kaç puanla alıyor?
Atakent Anadolu Lisesi, 2021 yılındaki taban puanı 91 olarak belirtilmiştir. Okul henüz mezun vermemiş olup ilk mezunlarını 2022-2023 eğitim öğretim yılında verecektir.

Gal hangi lise Gaziantep?
Gaziantep Anadolu Lisesi.

Gazi Anadolu nereye taşındı?
Ankara'nın köklü liselerinden olan Gazi Anadolu Lisesi, taşınarak Beytepe'de yeniden yapıldı ve proje TOBB tarafından 21.038 metrekarelik arsa üzerine inşa edildi.

Ankara Gazi Anadolu Lisesi kaç puan?
Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nin 2021 yılı taban puanı İngilizce bölümü için 449,4719 olarak belirlenmiştir.

Ankara Gazi Anadolu Lisesi nereye taşınıyor?
Gazi Anadolu Lisesi'nin taşınacağı yeni adres Beytepe olarak bilinmektedir.

Atakent Anadolu Lisesi hangi adresleri alıyor?
Atakent Anadolu Lisesi'nin adresi: 2038 Sokak No2/1 Mavişehir, Karşıyaka / İZMİR.

Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi kaç puan?
2021 Tercih Dönemi için Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi'nin taban puanı 416 olarak belirlenmiştir.

Hangi lise kaç puan Gaziantep?
Gaziantep'teki liselerin 2021 yılı taban puanları ve yüzdelik dilimleri şu şekildedir:
- ŞEHİTKAMİL / Vehbi Dinçerler Fen Lisesi: 458,1564
- ŞAHİNBEY / TOBB Fen Lisesi: 443,2261
- ŞEHİTKAMİL / Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi: 430,4082

Gaziantep Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi kaç puan?
Gaziantep Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin taban puanı, LGS´NİN %30'u ile okuldaki yetenek sınavının %70'ini esas alınmakta olup 50 olarak belirtilmiştir.

Yukarıdaki bilgilere dayanarak, eğer daha fazla bilgiye veya yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri