AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

G203 kac IPS?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

G203 kaç IPS?​

400 IPS olması lazım eğer buradaki bilgi doğruysa.

G102 Lightsync kaç hz?​

G102 saniyede 1.000 bildirim hızı sunar, bu da standart mouse’lardan 8 kat daha hızlıdır. Bu, mouse hareket ettirildiğinde ya da tuşlarına tıklandığında, ekrandaki yanıtın neredeyse anlık olduğu anlamına gelir.
G102 optik mi?
Optik. Yani zaten bu tarz mouselerin neredeyse hepsi optik olur.
G203 sensörü ne?
Logitech G203 LIGHTSYNC RGB 6 Tuşlu Oyun Faresi Renk dalgası efektli LIGHTSYNC RGB aydınlatma ve yaklaşık 16,8 milyon renk, oyun sınıfı algılayıcı, 8.000 maks. DPI, mekanik tıklamalar, G HUB ile yerleşik bellek ve daha fazlasını sunar.

G203 sensor ne?​

Logitech G203 LightSync oyuncu faresi 8000DPI seviyesine kadar ayarlanabilen yüksek hassasiyetli sensör ve 16.8 milyon renk destekli RGB aydınlatma ile geliyor. İnsanların daha fazla evde oturmaya ve oyun oynamaya başladığı bu dönemlerde uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları da önem kazanıyor.

G203 Lightsync kaç gram?​

Ürün Bilgileri
Lightsync ne demek?
LIGHTSYNC teknolojisi, oyunlar, videolar ve müzik dahil olmak üzere tüm içeriklerle senkronize olan dinamik ve özelleştirilebilir aydınlatma sunar.
G102 mouse nasıl?
Çok beğendim, malzeme kalitesi çok iyi. Mouse avuç içini dolduruyor fakat serçe parmağı biraz boşta kalıyor. Ve g300s e göre biraz daha büyük. G300s gibi mouse un altındaki ışık g102 de yanmıyor.

Logitech G203 neden alınmaz?​

G203 ile G102 Alınmamasın sebebi 10 yıllık sensör kullanması. Çift tıklama sorunları gibi vb. Sorunlarla karşı bu fareyi önermiyorum. Onun yerine ASUS ROG STRIX Impact II, ASUS TUF Aura M3 alabilirsiniz.

G203 Mouse kaç gram?​

Ürün Bilgileri
G203 kaç ms?
Decipat. Bu mouse’u aldım. Gayet memnunum. G Hub yazılımı üzerinden fareyi ayarlayabiliyorum ama hız diye bir seçenek var. 20000MS ile 1000MS arasında.

Geri