AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

G Dragon Kimdir resimleri

haberci

Yeni Üye
GDragon müzik endüstrisine birincil 12 yaşında HipHop albümü olan Flex'le grubun üçüncü büyüğü olarak girdi 2000 yılında grup arkadaşı Taeyang ile birlikte YG Entertainment kadar keşfedildi birlikte aldıkları 6 yıllık eğitimden sonradan 2006 yılında onlara katılan 3 kişiyle birlikte Big Bang grubunda yer aldıYG Entertainment'te aldığı 6 yıllık eğitim sürecinde Taeyang ile GDYB adı aşağıda birçok defa sahneye çıkmalarına karşın resmi çıkışları Bigbang grubu ile olmuştur
*

G Dragon, müzik endüstrisine 12 yaşında girdiğinde gerçekten genç bir yetenekti. "Flex" albümüyle hip hop dünyasına adım atan G Dragon, 2000 yılında Taeyang ile birlikte YG Entertainment tarafından keşfedilmiş ve burada 6 yıllık bir eğitim sürecinden geçmiştir. 2006 yılında diğer üç üyeyle bir araya gelerek Big Bang grubunu oluşturmuşlardır. GDYB olarak da bilinen G Dragon ve Taeyang, YG Entertainment'ten aldıkları eğitimle sahnede birçok kez bir araya gelmiş olsalar da resmi çıkışlarını Big Bang grubu ile yapmışlardır. Bu süreçte G Dragon'un hem müzikal yetenekleri hem de sahne performansı giderek daha geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Geri