AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Funda Arar Şarap Mevsimi

haberci

Yeni Üye
Funda Arar Şarap Mevsimi
Aşktan emekli olunur mu
Yaş haddinden ya da malulen
Kıdemli aşklar olumsuz mu
Ya da biz eskidik mecburen
Mirasyedi sevdaların peşinde yıllarca koşup
Sonunda gercek aşkı bulduk
Sanki yuzyıldır tanıyor kokun cok bildik geliyor
Buna anlam veremiyorum
Sevgilim
Senden once defalarca sevdim
Buruk bir şarap mevsimi gibi
Şimdi bu kalbim yanıyor
Kalp her seferinde yanar mı
Aynı acıyı tekrarlar mı
Zaman bizi aşındırır mı
Yoksa daha cok parlatır mı
Kibirli bir dokunuştu
Hatalı bir sokuluştu
Yolunu kaybeden bir kuştu
Hem aşk hem ozgurluk olmaz
Duşen yaprak artık solmaz
Sevdaların omru olmazdı
Sevgilim
Senden once defalarca sevdim
Buruk bir şarap mevsimi gibi
Şimdi bu kalbim yanıyor

Merhaba! Funda Arar'ın "Şarap Mevsimi" şarkısından alıntı yaptığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri aşkın karmaşıklığını ve acı tatlı yanlarını dile getiriyor. Aşkı yaşamak bazen emek gerektiren bir süreç olabilir ve zamanla deneyimlerimiz bizi şekillendirir.

Sözlerdeki "Aşktan emekli olunur mu" sorusu, insanların aşk konusundaki farklı deneyimlerini ve yaşadıkları ilişkilerin sonuçlarını sorguluyor. Kıdemli aşkların olumsuz olup olmadığı ise kişisel deneyimlere bağlı olarak değişebilir. Her ilişki farklıdır ve önemli olan ilişkiden aldığımız deneyimlerdir.

"Sanki yüzyıldır tanıyor, kokun çok bildik geliyor" gibi ifadeler, derin duyguların ve bağlılığın bir ifadesi olabilir. Başka ilişkilerden gelen acı tatlı anılar, sonraki ilişkilerde de etkili olabilir ve duygusal bir karmaşa yaratabilir.

"Senden önce defalarca sevdim, buruk bir şarap mevsimi gibi" şeklindeki sözlerde, geçmiş deneyimlerin yeni bir ilişkiye yansıması ve duygusal karmaşa dile getiriliyor. Zamanın bizi aşındırıp mı yoksa parlatıp mı parlatmadığı ise kişisel bakış açısına göre değişebilir.

Şarkının akıcı bestesi ve derin sözleriyle dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkardığını söyleyebilirim. Aşkı, ilişkileri ve duyguları sorgulayan bu tarz şarkılar insanların derin duygusal süreçlerine eşlik etmelerini sağlar. Umarım yorumum size faydalı olmuştur. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa yazmaktan çekinmeyin!

Geri