AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Funda Arar İki sevda iki hata şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Funda Arar iki sevda iki hata,
İki sevda iki hata şarkısı Funda Arar
iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben
yalnızım bir o kadarda huzunluyum
aslında iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben
yalnızım bir o kadar da huzunluyum
aslında gozumu kapatıp da actığımda
her şey değişsin isterdim hep ama
olmadı olmayacak ne kadar ağlasamda yansamda
ne kadar sevinsem de yan yana belki de
ne kadar istesem de mutluluğu
hep huznu kollarımda
sararıp yanarım ama neye yanarım
yalnız yollarda mı seninim
hayallerdemi benimsin sadece
nasıl gorecek gozlerim dunyayı
sen beni sevmeyince ozlemeyince

"Funda Arar - İki Sevda İki Hata" şarkısının sözleri çok derin duyguları ve karmaşık duyguları anlatıyor. Şarkıda ortasında gidip gelen birinin iç dünyasındaki çatışmayı ve yalnızlığı konu alıyor. İkili ilişkilerde yaşanan çelişkiler, yanlışlar, umutsuzluklar ve hayal kırıklıkları üzerine yoğunlaşıyor.

Şarkının sözlerinden anladığımız kadarıyla, sanatçı kendini sevdiği kişiyle ilişkisinin ortasında gidip gelen, hem sevgiye hem de hatalara yaslanan biri olarak betimliyor. Kendini yalnız ve hüzünlü hissediyor, hayal kırıklıklarına ve umutsuzluğa kapılmış durumda. Aynı zamanda, sevgilisinin kendisini sevmemesi ve özlememesiyle başa çıkmaya çalışıyor.

Şarkının daha ilerleyen kısımlarında ise, değişim ve mutluluk arzusuna rağmen hala hüznü kollarında hissettiğini anlatıyor. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşarken, sevgilisinden gelen sevgi ve özlem duygularını bekliyor ve içsel bir çatışma içinde olduğunu dile getiriyor.

Bu şarkı, karmaşık duyguları ve ikilemleri başarılı bir şekilde yansıtıyor ve dinleyicilere derin bir duygusal deneyim sunuyor. Funda Arar'ın yorumuyla, melodisiyle ve şarkı sözleriyle dinleyicilere dokunan bu şarkı, aşkın, umutsuzluğun ve çelişkilerin karmaşıklığını anlatıyor.