AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fulya Zenginler kac yasinda?

Editör

Yeni Üye

Fulya Zenginler kaç yaşında?​

32 yaşında (21 Temmuz 1989)Fulya Zenginer / Yaş

Fulya Zenginer ne iş yapıyor?​

Fulya Zenginer ne iş yapıyor?
OyuncuFulya Zenginer / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Fulya Zenginer kaç kilo?​

Fulya Zenginer kaç kilo?
1989 doğumlu olan Fulya Zenginer, 2021 yılı itibarıyla 32 yaşındadır. 2019 yılında grafik sanatçısı ve reklamcı Kuntay Tarık Evren ile evlendi. Çift, 2022 yılında bir çocuk dünyaya getireceklerini açıkladı. Fulya Zenginer 1.61 metre boyunda, 52 kilo ve yengeç burcudur.

Tarik Evren kim?​

1 Ocak 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kuntay Tarık Evren, Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Grafik sanatçısı olan Evren, ayrıca reklam ve pazarlama alanında çalışmaya devam etmektedir.

Fulya Zenginer Ne Okuyor?​

Fulya Zenginer Ne Okuyor?
Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi’nde tamamladı. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde okudu.

Fulya Zenginer hangi dizide oynadı?​

Fulya Zenginer hangi dizide oynadı?
Küçük Kadınlarşu tarihten beri: 2008Benim İçin Üzülme2012 – 2014Seni Kimler Aldişu tarihten beri: 2017Tövbeler TövbesiElli Kelimelik MektuplarFulya Zenginer/TV şovları
Fulya Zenginer kimin kızı?​
Gönül ZenginerFulya Zenginer / Ebeveynleri

Fulya Zenginer boyu kaç?​

Fulya Zenginer boyu kaç?
1,61 mFulya Zenginer / Boy

Fulya Zenginler hangi dizilerde oynadı?​

Fulya Zenginler hangi dizilerde oynadı?

Fulya zenginler kim?​

Fulya Zenginer hamile mi?​

Fulya Zenginer hamile mi?
2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan Zenginer, bebeğine vereceği ismi duyurdu. ‘Küçük Kadınlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor.

CNN Fulya Öztürk boyu kaç cm?​

CNN Fulya Öztürk boyu kaç cm?
Yılın Muhabiri” ve “En İyi Özel Haber” dalında onlarca ödüle layık görüldü. Öztürk, ayrıca TEDx’te konuşmacı oldu. Instagram’da 180 bine yakın takipçisi bulunan Fulya Öztürk’ün Instagram hesabı, @fullyaozturk’tür. Fulya Öztürk boyu 1.68 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak.

Fulya Zenginer 32 yaşındadır ve 21 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. Oyuncu olarak faaliyet göstermektedir. Fulya Zenginer 1.61 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlenmiş ve 2022 yılında bir çocukları olacağını açıklamıştır.

Kuntay Tarık Evren, 1 Ocak 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş ve Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Grafik sanatçısı olarak çalışmaktadır.

Fulya Zenginer, Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde almıştır. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okumuştur.

Fulya Zenginer, "Küçük Kadınlar", "Benim İçin Üzülme", "Seni Kimler Aldı", "Tövbeler Tövbesi", "Elli Kelimelik Mektuplar" gibi dizilerde rol almıştır.

Fulya Zenginer, Gönül Zenginer'in kızıdır.

Fulya Zenginer hamiledir ve 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlendikten sonra hamile olduğunu duyurmuştur.

Fulya Öztürk'ün boyu ise 1.68 cm'dir ve kilosu 54 kg'dir. Oğlak burcudur.

Geri