AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fulya Zenginer Kimdir Nerelidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Fulya Zenginer, Türk oyuncu ve sunucu. İstanbul doğumlu olan Zenginer, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 2007 yılında “Doludizgin Yıllar” dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Zenginer, daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır. 2012 yılında “Kuzey Güney” dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştır. 2015 yılında “Kocan Kadar Konuş” filmindeki rolüyle sinemaya adım atmıştır. Zenginer, aynı zamanda birçok televizyon programında sunuculuk yapmıştır. 2017 yılında “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunuculuğunu üstlenmiştir. Fulya Zenginer, Türk sinema ve televizyon dünyasının önemli isimlerinden biridir.
İçindekiler

Fulya Zenginer, Türk oyuncu ve sunucudur. 20 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Kariyerine 2010 yılında “Güneşi Beklerken” dizisiyle adım atan Zenginer, daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Fulya Zenginer Kaç Yaşında?

Fulya Zenginer, 20 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, yazının yazıldığı tarih itibarıyla Fulya Zenginer 32 yaşındadır.

Fulya Zenginer Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Fulya Zenginer, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı diziler arasında “Güneşi Beklerken”, “Kara Para Aşk”, “Paramparça”, “Kalp Atışı” ve “Bir Zamanlar Çukurova” yer almaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Filmlerde Oynadı?

Fulya Zenginer, sinema alanında da birçok projede yer almıştır. Bazı filmler arasında “Bir Varmış Bir Yokmuş”, “Kırmızı Işık”, “İyi Oyun”, “Beni Böyle Sev” ve “Eksik Sayfalar” bulunmaktadır.

Fulya Zenginer’in Eğitimi Nasıldır?

Fulya Zenginer, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Eğitimini bu alanda tamamlamış ve ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Fulya Zenginer Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?

Fulya Zenginer, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olmuştur.

Fulya Zenginer Hangi Kanallarda Program Sunmuştur?

Fulya Zenginer, “Güneşi Beklerken” dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra bir süre televizyon kanallarında program sunuculuğu da yapmıştır. Hangi kanallarda program sunduğuyla ilgili bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Ödülleri Kazanmıştır?

Fulya Zenginer’in kazandığı ödüller hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Kaç Kardeştir?

Fulya Zenginer’in kaç kardeşi olduğu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer’in Sevgilisi Kimdir?

Fulya Zenginer’in sevgilisi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Burçtur?

Fulya Zenginer, 20 Temmuz tarihinde doğduğu için Yengeç burcudur.

Fulya Zenginer Instagram Hesabı Nedir?

Fulya Zenginer’in Instagram hesabı @fulyazenginer olarak bilinmektedir.

Fulya Zenginer Twitter Hesabı Nedir?

Fulya Zenginer’in Twitter hesabı bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Facebook Hesabı Var mı?

Fulya Zenginer’in Facebook hesabı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Boy ve Kiloda?

Fulya Zenginer’in boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Renk Saçlara Sahiptir?

Fulya Zenginer, genellikle kahverengi saçlara sahiptir.

Fulya Zenginer’in Göz Rengi Nedir?

Fulya Zenginer’in göz rengi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer Hangi Projelerde Yer Almaktadır?

Fulya Zenginer, şu anda hangi projelerde yer aldığı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer’in İletişim Bilgileri Nelerdir?

Fulya Zenginer’in iletişim bilgileri hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Zenginer’in Hayatı Hakkında Daha Fazla Bilgi

Fulya Zenginer, başarılı bir oyuncu ve sunucudur. Kariyerine 2010 yılında “Güneşi Beklerken” dizisiyle adım atan Zenginer, o zamandan beri birçok dizi ve filmde rol almıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Zenginer, eğitimini bu alanda tamamlamıştır.
Fulya Zenginer’in sevgilisi, kardeşleri ve ödülleri hakkında bilgi bulunmamaktadır. Ayrıca, hangi kanallarda program sunduğu ve hangi projelerde yer aldığıyla ilgili güncel bilgiler de bulunmamaktadır. Ancak, Fulya Zenginer’in sosyal medya hesapları aracılığıyla güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Fulya Zenginer Türk oyuncudur.
1990 yılında İstanbul’da doğmuştur.
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
2011 yılında “Küçük Sırlar” dizisiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.
“Kiralık Aşk” dizisindeki Defne karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştır.

Fulya Zenginer Türk oyuncudur.
1990 yılında İstanbul’da doğmuştur.
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
2011 yılında “Küçük Sırlar” dizisiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.
“Kiralık Aşk” dizisindeki Defne karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştır.