AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Full House Bob saget neden oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Full House Bob saget neden öldü?​

1990’ların ünlü ‘sitcom’ dizisi Bizim Ev’in (Full House) başrol oyuncularından aktör Bob Saget’in ölüm nedeninin ”düşme sonucu başına yanlışlıkla aldığı darbe” olduğu belirtildi. Saget 9 Ocak’ta bir stand-up gösteri turnesi kapsamında gittiği Florida’da kaldığı otel odasında ölü bulunmuştu.

Bizim Ev dizisi oyuncuları Ece Kimdir?​

Kübra Ece, 1992 yılında dünyaya geldi. Muhasebe işiyle uğraşan Ece, TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Bizim Köyün Kızları programına konuk olmuştur. Oldukça renkli bir karaktere sahip olan Kübra Ece, son olarak fırıncılık ile uğraştığını programda açıklamıştı.
Kübra Ece neden öldü?
Yarışmaya katıldığı dönemde 29 yaşında olan Kübra Ece hayatını kaybetti. Kübra Ece, henüz bilinmeyen bir şekilde Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki binanın 4. katından düştü.
Kübra Ece kimdir nerelidir?
Kübra Ece kimdir: 30 yaşında ve aslen Tokatlı olan Kübra Ece katıldığı yarışma programında hayatıyla ilgili şu bilgileri vermişti: “30 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim.

Bob saget öldü mü?​

9 Ocak 2022Bob Saget / Ölüm tarihi

Kübra Ece olayı nedir?​

Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki binanın 4’üncü katından 05.00 sıralarında Kübra Ece’nin düştüğü öne sürüldü. Olay yerine ambulans istendi. Sevk edilen ambulanstaki görevliler ağır yaralı Kübra Ece’yi aynı mahallede bulunan Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Kübra Ece hastanede yaşamını yitirdi.
Ece neden intihar etti?
İddiaya göre Ece, nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yaparken ihanetle sarsıldı. Kübra Ece’nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması iddiası ortaya atıldı. Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor.

Geri