AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

FRP Lock nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

FRP Lock nasıl kapatılır?​

Adım #1: Cihazın ses açma, home ve güç tuşuna aynı anda basın. Adım #2: Kurtarma modu ekranı açılana kadar tuşlara basılı tutun. Adım #3: Kurtarma ekranında ses tuşlarını kullanarak Wipe Data/Factory Reset satırına gelin. Adım #4: Güç tuşu ile seçimi onaylayın.

Huawei FRP kilidi nasıl açılır?​

2.Çözüm: Acil Durum Çağrısı ile FRP Huawei’yi Atlama
- Acil Çağrı çeviriciyi açın ve * # * # 1357946 # * # * girin.
- Ayar sayfası göründüğünde Ayar Ana Sayfasına gidin.
- Güvenlik ve Gizlilik’e gidin ve Kilit ekranı şifresi’ne gidin.
- Yeni Pin Kodunuzu ayarlayın ve cihazı yeniden başlatın.
Custom Binary blocked by FRP lock hatası neden olur?
Custom binary blocked by frp lock hatası, genellikle telefonlara yeni bir rom indirmek ya da dahili bazı özelliklerin değiştirilmek istenildiği durumlarda ortaya çıkan bir sorun olmaktadır. Bu sorundan dolayı telefon her kapatıp açama işleminde Google hesap bilgilerini yeniden isteyecektir.

Samsung bypass nasıl yapılır?​

Adım 1- iMobie’s DroidKit programını indirin ve kurulum adımlarını tamamlayın. Adım 2- Programı açın ve Bypass FRP Lock butonuna basın. Adım 3- Android telefonunuzu ya da tabletinizi USB ile bilgisayarınıza bağlayın. Adım 4- Yeşil kutucuğun içerisindeki Start butonuna basın.

Telefona bypass yapmak ne demek?​

Android tabanlı mobil cihazlarda USB hata ayıklama etkin görünüyorsa, USB kablo ile cihaza bağlanıp, adb(Android Debug Bridge) ile ekran kilidi bypass edilebilir. Adli incelemeyi gerçekleştiren kişi, cihazı adli iş istasyonuna bağlayarak cihaz üzerinde gerekli olan komutları vermelidir.
FRP bypass ne?
Android telefonlarda FRP kilidini kaldırmanın bazı yolları mevcut. Bunun en popüler yollarından bir tanesi, FRP Bypass APK olarak isimlendirilen bir uygulama. FRP özelliğinin dahil edildiği neredeyse tüm Android telefonlarda kullanılabilen bu uygulama, FRP kilidinin atlanmasına imkan tanıyor.

Geri