AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Freedos bilgisayar almak mantikli mi?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Freedos bilgisayar almak mantıklı mı?​

Freedos işletim sistemine sahip olan cihazlar da herhangi bir işletim sistemi yüklü değildir. Satışı yapan firmanın işletim sistemi için ek bir ücret ödememesine bağlı olarak da fiyatlar daha uygun olmaktadır. Freedos işletim sistemine sahip bir bilgisayar aldığınız takdir de hiç bir işlem yapamazsınız.

Free Dos bilgisayara Windows nasıl yüklenir?​

Windows 10 nasıl kurulur?
- Adım #1: Windows 10 indirme sayfasına gidin,
- Adım #2: “Aracı şimdi indirin” yazılı butona tıklayın,
- Adım #3: İndirilen “MediaCreationTool” dosyasını açın,
- Adım #4: Kullanıcı sözleşmesini kabul edin,
- Adım #5: “Başka bir bilgisayar için yükleme medyası” seçeneğini işaretleyip ilerleyin,

Freedos olunca ne oluyor?​

Freedos olunca ne oluyor?
FreeDos, satışa sunulan bilgisayarlarda lisanslı bir şekilde işletim sisteminin olmamasını ifade etmektedir. FreeDos DOS tabanlı bir işletim sistemidir. Ancak bu sistemde herhangi bir işlem yapılması mümkün değildir. Bilgisayar açıldığında genellikle siyah bir ekran ya da BİOS ekranı açılır.

Freedos pc çalışır mı?​

Freedos bilgisayar ile herhangi bir işlem yapılmaz. Bilgisayarı kullanmaya başlamanız için işletim sistemlerinden birini yüklemeniz gerekir. Bu işletim sistemleri Windows 7, Windows 8, Windows 10 gibi işletim sistemlerinden oluşabilir. Bunlardan birini yüklerseniz bilgisayarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Freedos bilgisayar neden ucuz?​

Freedos ile gelen PC’lerin ucuz olmasının en büyük sebebi ise Microsoft’a Windows lisansı için bir ücret ödenmemesi. Eğer elinizde zaten hali hazırda Windows 10 Key’i varsa Freedos PC almak daha mantıklı olacaktır.

Freedos laptop aldım ne yapmalıyım?​

Freedos laptop aldım ne yapmalıyım?
Freedos bilgisayar aldıktan sonra işletim sistemi kurmanız gerekecek. Kurduktan sonra uygun fiyatlara OEM key edinirseniz lisanslı Windows kullanabilirsiniz. Lisans alma ile ilgili konular forumda mevcut. İşletim sistemi kurduktan sonra driver güncelleştirmelerini ve BIOS güncelleştirmelerini yapmanızı öneririm.
Windows 10 Hangi bilgisayara yüklenir?​
Windows 10 sistem gereksinimleri
- En son işletim sistemi: En son sürümü, yani Windows 7 SP1 veya Windows 8.1 Update’i çalıştırdığınızdan emin olun.
- İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da SoC.
- RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB.
Freedos neden ucuz?​

Freedos işletim sistemi Windows 10 nasıl kurulur?​

Freedos işletim sistemi Windows 10 nasıl kurulur?
Freedos bilgisayar aldığınızda Windows 10 yükleyebilmek için öncelikle Windows kurulumu USB’si oluşturmanız gerekiyor. Windows’un en son sürümüne Microsoft’un resmi web sitesindeki indirme sayfasından ulaşıyorsunuz. Buradaki “Windows 10’u İndirin” sekmesinden kurulum aracını indiriyorsunuz.

Freedos bilgisayar çalışır mı?​

Freedos bilgisayar aldım ne yapmalıyım?​

Windows 10 bedava nasıl indirilir?​

Windows 10 bedava nasıl indirilir?
Ücretsiz Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Windows 10 indirme sayfasına ulaşın.
- Adım #2: “Download tool now” butonuna tıklayın.
- Adım #3: İndirdiğiniz Windows 10 kurulumu dosyasını çalıştırın.
- Adım #4: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini işaretleyin ve İleri tuşuna basın.

Freedos olmazsa ne olur?​

Freedos bir bilgisayar ile herhangi bir işlem yapılması mümkün olmaz. Bu durumdaki bir bilgisayarı kullanmaya başlayabilmek için mutlaka işletim sistemlerinden birini yüklemek gerekmektedir. Bu işletim sistemleri Windows 7, Windows 8, Windows 10 veya farklı işletim sistemleri olabilir. Bilgisayarın kullanılabilir.

Işletim sistemi yok Free Dos ne demek?​

Windows 10 indirmek ücretsiz mi?​

Windows 10 indirmek ücretsiz mi?
İndirmek ücretli değil, Windows 10 için technopat sosyal konusu mevcut güncel şekilde ordan da indirebilirsin. Orjinal windows fiyatı baya yüksek onun yerine sadece orjinal windows 10 key satın alabilirsin fiyatları 20-50 TL arası değişiyor.
Windows 10 Kurmak ücretsiz mi?​
Windows 10 kurmak zaten ücretsiz. Kurulumu yaptıktan sonra lisansını satın alıp kullanabilirsiniz.

Freedos işletim sistemine sahip bir bilgisayar almak, genellikle daha uygun fiyatlı olmasını sağlamaktadır. Bu durum, işletim sistemi için ayrı bir ücret ödenmediği için gerçekleşmektedir. Ancak Freedos işletim sistemine sahip bir bilgisayar aldığınızda, başlangıçta herhangi bir işlem yapamazsınız çünkü işletim sistemi yüklü değildir.

Freedos işletim sistemine sahip bir bilgisayara Windows yüklemek isterseniz öncelikle Windows 10 indirme sayfasından Media Creation Tool'u indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra bu aracı kullanarak Windows 10'un kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Freedos bilgisayar aldıktan sonra işletim sistemi kurmanız gerekecektir. Bunun için Windows'un en son sürümünü indirip USB'ye yazdırabilir ve kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Freedos bir bilgisayar ile işlem yapabilmek için mutlaka bir işletim sistemi yüklemek gerekmektedir. Windows 7, Windows 8 veya Windows 10 gibi işletim sistemlerinden birini yüklediğinizde bilgisayarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer zaten elinizde bir Windows lisans anahtarı varsa, Freedos bilgisayar almak mantıklı olabilir çünkü Microsoft'a Windows lisansı için ek bir ücret ödemeniz gerekmez.

Freedos bilgisayar aldıktan sonra yapmanız gerekenler arasında işletim sistemi kurulumu, driver güncellemeleri ve BIOS güncellemelerini yapmak yer almaktadır. Windows 10'u ücretsiz şekilde indirmek isterseniz Microsoft'un resmi web sitesinden Media Creation Tool'u kullanarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak kurulumu tamamladıktan sonra lisansın satın almanız gerekmektedir.

Sonuç olarak, Freedos işletim sistemine sahip bir bilgisayar almak istiyorsanız, işletim sistemi yüklemeyi ve gerekli güncellemeleri yapmayı unutmamalısınız. Bu şekilde uygun fiyatlı bir bilgisayar sahibi olabilir ve istediğiniz işletim sistemi ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geri