AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Franz Josef arazisi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Franz Josef arazisi nedir?​

Franz Josef Toprakları (Rusça: Земля Франца-Иосифа), Avrupa’nın kuzeyinde, Arktik Okyanusu içinde yer alan Rusya’ya ait bir takımada. 16.134 km² karasal alana sahip takımadada 191 ada bulunmaktadır.

Saint Joseph Lisesi Türk mü?​

Saint Joseph Lisesi Türk mü?
Saint-Joseph Fransız Lisesi (Fransızca: Lycée Français Privé Saint-Joseph, lit. “Aziz Yosef Fransız Lisesi”; bazen Kadıköy Saint-Joseph olarak anılır), Kadıköy’de bulunan Fransa menşeili özel bir lisedir. 1907’de Fenerbahçe SK bu lisenin öğrencileri tarafından kurulmuştur.

Sajev hangi lise?​

Sajev hangi lise?
Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfı (SAJEV), 29 Aralık 1992 tarihinde Saint-Joseph Lisesi mezunları tarafından, mezunu olmaktan gurur duyduğumuz, ülkemizin en önde gelen seçkin eğitim kurumlarından olan ve en üst düzeyde eğitim kalitesiyle ülkemize değerli bireyler kazandıran okulumuzun ve camiamızın daima daha başarılı.

Sajev kaç puan?​

Kontenjanlar ve puanlar
Yıl | Kontenjan | Taban puan
2022 | 192 (8 şube) | ?
2021 | 192 (8 şube) | 438,0000
2020 | 216 (9 şube) | 456,0000
2019 | 198 (9 şube) | 473,0000

Sajev müdür?​

Sajev müdür?
İktisadi İşletme Bölümlerimiz
Atıf Mehmet ÖZDENİZ | Kurucu Temsilcisi / Genel Müdür | [email protected]
Kaya ZEREN | Bilgi Teknolojileri Müdürü | [email protected]
Neslihan Er AMUCE | Eğitim Teknolojileri Müdürü | [email protected]
Rüveyda BİBİOĞLU | Öğrenci Kayıt ve Takip İşleri Müdürü | [email protected]

Saint Joseph 2021 kaç puanla kapattı?​

Saint Joseph 2021 kaç puanla kapattı?
Ön kayıt dönemi (01, 02 ve 05 Temmuz 2021) taban puanı 438,0000’dir, yüzdelik dilim yaklaşık olarak %1,81-1,83’tür.
KP Hangi okul?​
Ana sayfa – Özel Küçük Prens Okulları

Franz Josef Toprakları, Avrupa'nın kuzeyinde, Arktik Okyanusu içinde yer alan ve Rusya'ya ait olan bir takımadadır. 16.134 km² karasal alana sahip olan bu takımadada 191 ada bulunmaktadır. Saint Joseph Lisesi ise Kadıköy'de bulunan Fransa menşeili bir özel lisedir. 1907 yılında Fenerbahçe SK tarafından bu lisenin öğrencileri tarafından kurulmuştur.

SAJEV (Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı), 29 Aralık 1992 tarihinde Saint-Joseph Lisesi mezunları tarafından kurulmuş olup, ülkemizin önemli eğitim kurumlarından biridir. Lisenin puan ve kontenjan bilgileri ise şu şekildedir:

- 2022 yılında 8 şubede toplam 192 kontenjan bulunmaktadır. Taban puanı henüz belirtilmemiştir.
- 2021 yılında 8 şubede yine 192 kontenjan bulunmuş olup, taban puanı ise 438,0000'dir.
- 2020 yılında 9 şubede 216 kontenjan bulunmuş olup, taban puanı 456,0000'dir.
- 2019 yılında 9 şubede 198 kontenjan bulunmuş olup, taban puanı 473,0000'dir.

SAJEV'in müdürleri ise şu şekildedir:
- Atıf Mehmet ÖZDENİZ: Kurucu Temsilcisi/Genel Müdür.
- Kaya ZEREN: Bilgi Teknolojileri Müdürü.
- Neslihan Er AMUCE: Eğitim Teknolojileri Müdürü.
- Rüveyda BİBİOĞLU: Öğrenci Kayıt ve Takip İşleri Müdürü.

Ayrıca, Saint Joseph Lisesi'nin 2021 yılındaki taban puanı 438,0000 olup, ön kayıt dönemi yaklaşık olarak %1,81-1,83'lük bir yüzdelik dilime denk gelmektedir. Ana sayfa – Özel Küçük Prens Okulları ise farklı bir okulu işaret etmektedir.

Geri