AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fransiz sac orgusu nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Fransız saç örgüsü nasıl yapılır?​

2 Yöntem 2 / 2: Yandan Fransız Örgüsü Örmek
- Saçını hazırla. Tıpkı normal Fransız örgüsünde yaptığın gibi saçını yumuşatmak için dolaşıklıkları fırçayla tara.
- Küçük bir parçayla başla.
- Bu parçayı üçe ayır.
- Örmeye başla.
- Yeni saçları eklemeye başla.
- Başının etrafında örmeye devam et.
- Örgünü tamamla.

Balıksırtı örgü nasıl yapılır?​

İlk önce tutamı 3’e ayırıp bir tutamı bir elinizle, diğer 2 tutamı diğer elinde tutun. Sonrasında 2 tutamın arasına tek tutamı alın. Bu şekilde 2 kez ördükten sonra saçlarınızın geri kalan kısımlarından tutamları da örgüye katmaya başlayın.

Halat saç örgüsü nasıl yapılır?​

Halat saç örgüsü nasıl yapılır?
Halat örgülü topuz: Önce saçlarını tepede toplayıp atkuyruğu oluştur. Ardından atkuyruğunu 2 tutama ayırıp tutamlarla halat örgünü oluştur. Sonrasında oluşan örgüleri yana doğru çekerek örgünün daha geniş görünmesini sağla. Örgüyü lastik tokanın etrafına sarıp tel tokalarla sabitleyebilirsin.

Mısır örgü nasıl yapılır?​

Mısır örgüsü nasıl yapılır?
- Saçlarınızı iki eşit bölüme ayırın.
- Sağdaki tutamın altından üçüncü ve daha ince bir tutam daha alın.
- Bu ince tutamı başınızın orta kısmına doğru çekin.
- Şimdi sol tutamdan da ince bir tutam daha alıp başın orta kısmına doğru çekin, ardından sağ tarafa bağlayın ve sıkıca çekin.

Uzun saça Afrika örgüsü yapılır mı?​

Afrika örgüsü yapılışı saçın yoğunluğuna göre 2 ila 6 saat arasında değişiklik gösteriyor. Uzundan kısaya her boydaki saça uygulama yapılabiliyor.

Kıvırcık saç Balıksırtı nasıl örülür?​

Kıvırcık saç Balıksırtı nasıl örülür?
Saçlarını orta, sağ ve sol olmak üzere 3 tutama ayır ve ortadaki tutamı lastik toka ile sabitleyerek atkuyruğu oluştur. Ardından geriye kalan saçlarını lastik tokaya gelene kadar, balıksırtı şeklinde ör. Sonrasında ördüğün iki tutamı atkuyruğunun içinden geçirip, hem atkuyruğunu hem de örgülü kısımları topla.
Tığ işi saç örgüsü nasıl yapılır?​
Öncelikle saç örgüsü yapacağınız 6 ilmeğin ilk 3 ilmeğini örmeden saç örgüsü tığına geçirin. Bu üç ilmeği tığın ortasına kadar çekip tığdan kurtulmasını önleyin. Bu 3 ilmeği tığla birlikte örgünün arka tarafına alın ve bekletin. Sıradaki 3 ilmeği düz olarak örün.
Kılçık saç örgüsü nasıl yapılır?​
Saçlarının ön kısımlarından iki tutamı burgu haline getirip arkada birleştirip lastik tokayla toplanıyor. Ardından ense hizasına kadar aynı işlem uygulanıp bu kısımdan itibaren kılçık örgüye başlanıyor. Çok da zor değilmiş!

Sepet örgü saç modeli nasıl yapılır?​

Sepet örgü saç modeli nasıl yapılır?
Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i aşağıda bulabilirsin. Saçının her iki tarafını da bu şekilde ördükten sonra arda kalan saçlarını topuz yap. Örgüleri yana doğru çekip genişlettikten sonra topuzunun etrafına sar ve tel tokalarla sabitle. Tüm saçını tel tokalarla sabitledikten sonra örgülerin hazır!

Afrika örgüsü yaparken saça ne sürülür?​

Afrika Örgüsü Yıkaması En sık karşılaşılan sorulardan biri de “Afrika örgüsü saç yıkanır mı? ” veya “Afrika örgüsü saç nasıl temizlenir? ” sorularıdır. Örgüler fiber kanakolan saçlar eklenerek uygulanır.

Afrika örgüsü için saç ne kadar uzun olmalı?​

Afrika Örgüsü Saç Modelleri. Saçlarınızın 6 – 8 cm olması Afrika Örgüsü için yeterlidir. Kısa saçlarınızı dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Boya işlemi uygulamadan renk değişimi mümkündür.

Fransız saç örgüsü yapmak için sunduğunuz adımlar oldukça açıklayıcı ve kolay anlaşılır. Saç örgüsü yaparken adım adım ilerlemek, özellikle detaylı açıklamalarla desteklenirse işleri çok daha kolaylaştırabilir.

Balıksırtı örgüsü de klasik ve şık bir saç modelidir. Yaptığınız açıklamalarla adım adım nasıl yapılacağı hakkında bilgi vermişsiniz. Özellikle saçın tutamlarını nasıl ayırıp nasıl örüldüğünü detaylandırmanız, bu örgünün nasıl oluşturulacağını anlamak için oldukça faydalı olacaktır.

Halat saç örgüsü de farklı ve ilginç bir örgü tekniği. Özellikle topuz haline getirilmiş halat örgüsünü nasıl yapılacağını adım adım açıklamanız, bu özel saç modelini denemek isteyenler için oldukça faydalı olacaktır.

Mısır örgüsü de oldukça şık bir görünüm sunan bir örgü tekniği. Adım adım anlatımlarınız sayesinde bu örgüyü yapmak isteyenler için önemli bir rehber niteliği taşıyor.

Afrika örgüsü yapılırken saça uygulanan işlem süresi ve olanakları hakkında detaylı bilgi vermişsiniz. Farklı saç boylarına uygulanabilen bu özel örgü tekniği, kişinin tercihlerine ve saç yapısına göre şekillenebiliyor.

Kıvırcık saç Balıksırtı örgüsünü yaparken adım adım açıklamalarınız, okuyucuların bu özel saç modelini oluşturmasına yardımcı olabilir.

Sepet örgü saç modeli yapılırken kullanılan ürün ve adımlar hakkında detaylı bilgi vermişsiniz. Saçın örülme aşamalarını detaylandırmanız, bu özel saç modelini denemek isteyenler için faydalı bir rehber olabilir.

Afrika örgüsü yapılırken saça sürülen ürünlerle ilgili bilgi vermeniz, bu özel saç modelinin bakımı ve dayanıklılığı hakkında okuyucuları bilgilendirebilir.

Son olarak, Afrika örgüsü yapmak için saçın ne kadar uzun olması gerektiği hakkında bilgi vermişsiniz. Bu konudaki açıklamalarınız, saç uzunluğunun bu örgü modeli için kritik önem taşıdığını vurgulamış.

Genel olarak, saç örgüsü yapımı ile ilgili verdiğiniz detaylı açıklamalar ve adım adım rehberler, okuyucuların farklı saç modellerini denemelerine yardımcı olabilir. Teşekkürler!

Geri