AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

FPS nasil goruntulenir?

Editör

Yeni Üye

FPS nasıl görüntülenir?​

Windows 10 Programsız FPS Görme Nasıl Yapılır?
- Windows + G tuşlarına basarak Game Bar’ı açın.
- Açılan panelden Performans kutucuğunu bulun.
- Soldaki menüden FPS sekmesine tıklayın.
- Sağdaki ekrandan Erişim İste butonuna basın.
- Gelen uyarı penceresindeki Evet butonuna tıklayın.

FPS testi nasıl yapılır?​

Bunun için öncelikle Ayarlar/Hesap kısmından Beta update kısmını kabul etmeniz gerekiyor ardından steam tekrar dan giriş yapıp Ayarlar/Oyun içi kısmından oyun içi fps sayısı sekmesinden değerlerin ekranın neresinde görülmesini istiyorsanız o kısımı seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.
MSI Afterburner 4.6 4 nasıl kullanılır?​
MSI Afterburner ücretsiz olarak sunulan bir ekran kartı optimizasyon programı….MSI Afterburner ile nasıl Overclock yapılır?:
- Adım 1: “Power Limit” ve “Temp.
- Adım 2: “Core Clock” seçeneğini artırmaya başlayın.
- Adım 3: “Memory Clock” seçeneğini artırmaya başlayın.
- Adım 4: MSI Kombustor ile kontrol yapmayı unutmayın.

Telefonun kaç FPS olduğunu öğrenme?​

Telefonun kaç FPS olduğunu öğrenme?
Android telefonlarda oyun içi FPS gösterme nasıl yapılır?:
- Adım #1: Cihazınıza Magisk Manager uygulamasını kurun,
- Adım #2: Magisk Manager’da “KFMark Enabler” araması yapın ve KFMark Enabler’ı indirdikten sonra kurulumunu yapın,
- Adım #3: Magisk Manager’ın sağ alt kısmında bulunan “Reboot” butonunu kullanın,

MSI Afterburner fps gösterme nasıl yapılır?​

MSI Afterburner fps gösterme nasıl yapılır?
Oyunlarda FPS nasıl öğrenilir?
- Afterburner ayarları altından İzleme sekmesine gelerek istediğiniz kısmı devreye alabilirsiniz.
- Riva Tuner Statistics Server (RTSS), ekrana değerleri yansıtan asıl yazılım.
- Afterburner ile %1 ve %0.1 FPS değerlerini görmek için Benchmark modunu açmanız gerekiyor.

FPS nasıl bakılır telefon?​

Android Advanced Tools Team isimli bir geliştirici tarafından Google Play Store’da kullanıma sunulan FPS Meter uygulaması sayesinde telefon ya da tabletinizin ekranına bir saniyede düşen kare sayısını anlık olarak görebileceksiniz.

Cihazın kaç FPS olduğunu nasıl anlarız?​

FPS nasıl ölçülür?
- Adım #1: FRAPS programını indirin ve kurun.
- Adım #2: Programı kurduktan sonra açın ve üst tarafta gördüğünüz FPS kısmına tıklayın.
- Adım #3: Ekranın sağ kısmında bulunan Overlay Corner kısmından FPS değerinin nerede gözükmesini istediğinizi seçin.

Windows 10'da FPS görüntülemek ve test etmek için farklı yöntemler mevcuttur. Öncelikle Game Bar'ı kullanarak FPS değerlerini görmek mümkündür. Bunun için Windows + G tuşlarına basarak Game Bar'ı açabilir ve Performans kutucuğunu seçerek FPS sekmesine ulaşabilirsiniz. Erişim İste butonuna basarak FPS değerlerini görüntüleyebilirsiniz.

FPS testi yapmak istiyorsanız, öncelikle Beta güncellemelerini kabul etmeniz ve Steam üzerinden Ayarlar/Oyun içi bölümünden FPS değerlerini ekranın istediğiniz konumuna yerleştirmeniz gerekmektedir.

MSI Afterburner programı ise ekran kartı optimizasyonu için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır. Overclock işlemi yapmak için öncelikle Power Limit ve Temp. ayarlarını yapmalı, ardından Core Clock ve Memory Clock değerlerini artırmaya başlamalısınız. Kontrol için MSI Kombustor'u kullanmayı unutmayın.

Telefonun kaç FPS olduğunu öğrenmek için ise Android telefonlarda Magisk Manager uygulamasını kullanarak KFMark Enabler'ı indirip kurabilir ve FPS değerlerini görebilirsiniz. Ayrıca FPS Meter uygulaması da kullanarak telefonunuzun ekranına düşen kare sayısını görebilirsiniz.

Cihazın kaç FPS olduğunu anlamak için FRAPS programını indirip kurabilir ve ekranın istediğiniz bölgesine FPS değerlerini yerleştirebilirsiniz. Bu adımları takip ederek cihazınızın FPS değerlerini ölçebilirsiniz.

Geri