AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fotografim biyometrik mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fotoğrafım biyometrik mi?​

Biyometrik fotoğraf özellikleri 1- Fon beyaz ve desensiz olmalı, hiçbir şekilde gölge oluşmamalı. 2- Yüz, fotoğrafta ortalanmış olarak saç modeliyle birlikte tamamen görünür olmalı. 3- Renkler nötr olmalı, yüzün doğal renklerini yansıtmalı. 4- Fotoğrafta lekeler olmamalı.

Pasaport fotoğrafı ve vize fotoğrafı aynı mı?​

Türk vize fotoğrafı, Türk pasaport fotoğrafı ile aynı şartlara sahiptir. Herhangi bir ülke için vize fotoğrafına ihtiyacınız varsa birisinden bir fotoğrafınızı çekmesini rica etmeniz ve çevrimiçi fotoğraf aracımıza göndermeniz yeterlidir. Boyutlar ve arka plan için endişelenmenize gerek yok.
Biyometrik fotoğrafta saç toplanır mı?
Biyometrik fotoğrafta yüzünün tüm detayları görünür olmalı. Bu nedenle saçlarının yüzüne gelmemesine çok dikkat etmelisin. Eğer saçlarını açık bırakmayı düşünüyorsan fotoğraf çekilirken kulağının arkasına alabilirsin. Bunun dışında, şapka, fular, saç bandı ve diğer saç aksesuarları da saçında görünmemeli.

Biyometrik fotoğraf hemen çıkar mı?​

BİYOMETRİK FOTOĞRAF HEMEN ÇIKAR MI? Biyometrik fotoğraf, çekildiği an itibariyle fotoğrafçının yoğunluğuna göre 15 dakika ile 4 saat arasında alınabilmektedir.

Biyometrik fotoğrafın 6 ayı geçtiği nasıl anlaşılır?​

Ebatı 50 mm X 60 mm, beyaz fonda ve desensiz olmalıdır. Fonda gölgeler oluşmamalıdır, kişi tarafından en son halini göstermesi bakımından son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır.”
Pasaport fotoğrafı makyajlı olur mu?
Evet, isterseniz bir pasaport fotoğrafında makyaj yapabilirsiniz. Makyaj yapmak fotoğraf kurallarına aykırı değildir. Hükümetler veya resmi makamlar tarafından uyulması gereken belirli bir pasaport resmi makyaj kuralı yoktur.
Evde hem dijital fotoğraf makinesiyle hem de akıllı telefonumuzu kullanarak vesikalık fotoğraflar çekmemiz mümkün hale geliyor. Akıllı telefonların kamera teknolojisi geliştikçe neredeyse profesyonel fotoğraf stüdyolarında çekilmiş gibi görünen vesikalık fotoğraflara sahip olabiliyoruz.
- Adım: Dijital kamera veya akıllı telefon kullanın.
- Adım: Düz arka plana ve iyi aydınlatmaya sahip bir mekan bulun.
- 3. Adım: Pasaport fotoğrafınız için uygun şekilde giyin.
- Adım: Pasaport için poz verin.
- Adım: Fotoğraf çekin ve kırpınFotoğrafÇevrimiçi pasaport fotoğraf üreteci kullanma.
Biyometrik fotoğraf saçlar nasıl olmalı?

Biyometrik fotoğrafta piercing kabul ediliyor mu?​

💡 Biyometrik fotoğrafta piercing yasak mıdır? Evet. Biyometrik fotoğrafınızda piercing dahil tüm aksesuarlarınızı çıkarmanız gerekmektedir.

Biyometrik fotoğraf ne kadar sürer?​

Biyometrik fotoğraf, çekildiği an itibariyle fotoğrafçının yoğunluğuna göre 15 dakika ile 4 saat arasında alınabilmektedir.

Geri