Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fotograf gonderemiyorum neden?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Fotoğraf gönderemiyorum neden?​

Fotoğraf, video veya sesli mesajları indirme veya gönderme konusunda sorun yaşıyorsanız aşağıdakileri kontrol edin: Telefonunuzda güçlü bir sinyale sahip etkin bir İnternet bağlantısı olduğuna emin olun. Kontrol etmek için bir web sayfası açmayı deneyin. Telefonunuzun tarih ve saat ayarlarının doğru olduğuna emin olun.

WhatsApp resimleri niye açılmıyor?​

WhatsApp resimleri niye açılmıyor?
SD kartınızda boş alan olup olmadığını kontrol edin. Eğer SD kart dolu ise bu sorunu yaşamanız normal. Daha büyük boyutta bir hafıza kartı ile veya gereksiz dosyaları silerek bu sorunu çözebilirsiniz.

WhatsApp resimli mesaj nasıl gönderilir?​

Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın. Ekle’ye veya simgesine tıklayın ve ardından aşağıdakilerden birini yapın: Fotoğraflar & Videolar’a tıklayarak bilgisayarınızdan fotoğraf veya video seçin. Aynı anda en fazla 30 fotoğraf veya video gönderebilir, tüm fotoğraf ve videolara başlık ekleyebilirsiniz.

WhatsApp video neden gitmiyor?​

WhatsApp video neden gitmiyor?
Var olan bir videoyu göndermeyi seçtiğinizde, bu 16 MB ile sınırlıdır. Pek çok telefonda bu 90 saniye ile 3 dakika arası uzunluktaki bir video demektir. Eğer 16 MB’tan uzun bir video seçerseniz, videoyu göndermeden önce kesme seçeneğiniz vardır.
WhatsApp neden dosya gönderemiyorum?​
Telefonunuz internet bağlantısı sorunları yaşıyor olabilir. Telefonunuzun tarih ve saat ayarları doğru olmayabilir. SD kartınız ile ilgili bir sorun olabilir: SD kartınızda yeterince boş alan olmayabilir.

WhatsApp’tan fotoğraf nasıl yollanır?​

WhatsApp’tan fotoğraf nasıl yollanır?
Medya nasıl gönderilir
- Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
- Ekle simgesine dokunun. Ardından:
- Dilerseniz fotoğraf ve videolara başlık da ekleyebilirsiniz. Fotoğraflar arasında geçiş yaparak her birine başlık ekleyebilirsiniz.
- Gönder simgesine dokunun.

Resimli mesaj nasıl gönderilir?​

Bir fotoğrafı Mesajlar yazışmasında göndermeden önce işaretleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.
- Uygulama çekmecesinde.
- Mesaj balonundaki fotoğrafa dokunun, sonra aşağıdakilerden birini yapın:
- Bitti’ye dokunun, bir mesaj ekleyin, sonra fotoğrafı göndermek için düğmesine dokunun veya mesaj balonundaki fotoğrafı silmek için.

WhatsApp’tan gelen fotoğraflar neden galeride görünmüyor?​

WhatsApp’tan gelen fotoğraflar neden galeride görünmüyor?
Açılan pencere üzerinden ayarlar menüsüne girin. Ayarlar sayfasında yer alan “Sohbetler” seçeneğini seçin. Son olarak “Medya görünürlüğü” seçeneğini etkinleştirin.

WhatsApp durum videoları nasıl uzatılır?​

30 Saniyeden Uzun WhatsApp Durum Videolarını Nasıl Paylaşırız?
- Adım: WhatsCut Pro+ uygulamasını Android cihazınıza indirin.
- Adım: Uygulamayı çalıştırdığınızda cihazınızda bulunan tüm videoları gösteren bir bölümle karşılaşacaksınız.
- 3. Adım: Seçilen video yeni bir arayüzde açılacaktır.

Fotoğraf gönderiminde veya alımında yaşadığınız sorunların çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

- Telefonunuzda güçlü bir sinyale sahip etkin bir İnternet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun. İnternet bağlantısını kontrol etmek için bir web sayfasını açmayı deneyebilirsiniz.
- Telefonunuzun tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Doğru ayarlar olmazsa da fotoğraf gönderme veya alma konusunda sorun yaşayabilirsiniz.
- SD kartınızda yeterli boş alan bulunup bulunmadığını kontrol edin. Eğer SD kartınız dolu ise, WhatsApp fotoğraflarınızı açamayabilir. SD kartınız doluysa daha büyük bir hafıza kartı kullanabilir veya gereksiz dosyaları silerek sorunu çözebilirsiniz.
- WhatsApp video gönderimi sırasında sorun yaşıyorsanız, göndermeye çalıştığınız video dosyasının 16 MB ile sınırlı olduğunu unutmayın. Daha büyük boyuttaki videoları göndermek için önce kırpma seçeneğini kullanabilirsiniz.
- Mobil cihazınızın internet bağlantısının iyi olduğundan emin olun. Eğer dosya gönderme sorunu yaşıyorsanız, telefonunuzun tarih ve saat ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek fotoğraf ve video gönderme sorunlarınızı çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, destek almak için WhatsApp resmi destek kanallarına başvurabilirsiniz.

Geri