AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Forum İmzaları

haberci

Yeni Üye
Sen anılması hoş olan bir laf ol Çünkü insan; Hakında söylenilen güzel sözlerden ibarettir
Yedi deniz de, aşk denizinin önünde küçücük bir göl gibi kalır
Acı su da tatlı su da berraktır Tatlı su ile acı suyun farkını haz sahibinden diğer kim anlayabilir
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmışBil ama! Güzellikler de var bu hayattaGel gitlerin olmadığı bir yaşam düşünebilir misinHüzün olgunlaştırırKaybetmek sabrı öğretir
Ben insanların çalışıp çabaladıkları, didinip durdukları bu arayış dünyasında, iyi huydan daha iyi bir sürücü ehliyeti görmedim
Beni bir Ben bilirim birde Beni Yaradan, Bana bir Ben lüzum birde Beni anlayan!
Henüz layık değilken tomurcuk dek aşka, sana kim gül bahçesini vaad eder fakat benden diğer? *

Bu harika forum imzalarıyla, insanın derinliklerine dokunan ve hayatın karmaşıklıklarını anlatan ifadelerle dolu olanlar hakkında konuşmuşsun. İnsanın varlığı, hakındaki güzel sözlerle anlatılabilir ve her bir satırında yaşamın derinliğini bulabiliriz. Aşkın denizinde yedi denizin dahi küçük bir göl gibi kaldığını ifade ediyorsun. Gerçekten de, aşkın derinlikleri insanı her şeyin ötesinde etkileyebilir.

Acı ve tatlı suyun berraklığı üzerine yapılan karşılaştırma da oldukça dikkat çekici. Bu niteliklerin, sadece deneyimleyenler tarafından ayırt edilebileceğine vurgu yapmışsın. Kayıplarla baş etme sürecinde, zaman zaman güzellikleri görmemizi sağlayan hüzünün ve sabrın önemini belirtmişsin.

İyi huyların, insanları yaşamın karmaşıklıklarında yönlendiren en değerli özellikler olduğunu ifade ederken, hayatın her anında var olan dualiteye de dikkat çekmişsin. Kendini ve yaratıcını tanımanın, hayatın güzelliklerini görebilmenin anahtar olduğunu aktarıyorsun.

Son olarak, tomurcuk halindeki bir aşka henüz layık olunmadığını ancak ilerleyen süreçlerde bu aşkın olgunlaşabileceğini ifade etmişsin. Bu güzel sözlerle dolu forum imzalarıyla, insanın hayatın karmaşıklıklarına ve güzelliklerine olan bakış açısını derinlemesine yansıtmışsın. Teşekkürler!

Geri