AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fortnite Hangi Telefonları Destekliyor?

SoruCevap

Yeni Üye
Fortnite, birçok telefon modelini destekliyor. Oyun, Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarda oynanabilir. Fortnite, Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi gibi popüler markaların telefonlarıyla uyumludur. Oyun, yüksek performans gerektirdiği için güçlü işlemci ve grafik kartına ihtiyaç duyar. Telefonunuzun işletim sistemi ve donanımı, Fortnite’ın sorunsuz çalışması için önemlidir. Oyunun akıcı bir şekilde oynanabilmesi için en az 4 GB RAM gerekmektedir. Fortnite, telefonunuzun hafızasını da etkileyebileceği için yeterli depolama alanına sahip olmanız önemlidir. Telefonunuzun Fortnite’ı destekleyip desteklemediğini öğrenmek için oyunun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
İçindekiler

Fortnite Hangi Telefonları Destekliyor?​

Fortnite, popüler bir battle royale oyunudur ve birçok mobil cihazda oynanabilir. Fortnite, Android ve iOS işletim sistemlerini destekleyen belirli telefon modellerinde oynanabilir. Oyunun desteklediği telefon modelleri aşağıda listelenmiştir:
Android: Fortnite, Android 8.0 veya daha yeni bir işletim sistemine sahip olan aşağıdaki telefon modellerinde oynanabilir: Samsung Galaxy S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4, Google Pixel 2/Pixel 2 XL, Asus ROG Phone, Huawei Mate 10/Pro, Mate RS, Nova 3, Honor Play, LG G5/G6/G7 ThinQ, V20/V30/V30+, Nokia 8, OnePlus 5/5T, 6, Razer Phone, Xiaomi Blackshark, Mi 5/5S/5S Plus, 6/6 Plus, Mi 8/8 Explorer/8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Sony Xperia XZ/Premium, XZs, XZ1/Compact, XZ2/Premium/Compact, XZ3.
iOS: Fortnite, iOS 11 veya daha yeni bir işletim sistemine sahip olan aşağıdaki iPhone modellerinde oynanabilir: iPhone 6S/6S Plus, iPhone SE, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X, iPhone XS/XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro/Pro Max, iPhone SE (2. nesil), iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad 5. ve 6. nesil, iPad Pro 1. ve 2. nesil (9.7 inç, 10.5 inç, 11 inç, 12.9 inç).
Fortnite’ın mobil versiyonunu oynamak için belirtilen telefon modellerinden birine sahip olmanız gerekmektedir. Oyunun en iyi performansı sağlaması için telefonunuzun güncel ve yeterli donanıma sahip olması önemlidir. Ayrıca, oyunu oynamak için internet bağlantısına da ihtiyacınız vardır.
Not: Fortnite’ın desteklediği telefon modelleri zamanla değişebilir. Oyunun resmi web sitesi veya oyunun indirilebileceği platformlardan güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Fortnite Hangi Telefonları Destekliyor?​

Fortnite hangi telefonları destekliyor?
Fortnite, birçok Android telefon modelini desteklemektedir.
Fortnite, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone modellerini desteklemektedir.
Fortnite, Samsung Galaxy serisi telefonları desteklemektedir.
Fortnite, Huawei telefonlarının bazı modellerini desteklemektedir.

Fortnite, OnePlus telefonlarından bazılarını desteklemektedir.
Fortnite, Xiaomi telefonlarının bazı modellerini desteklemektedir.
Fortnite, Google Pixel serisi telefonları desteklemektedir.
Fortnite, LG telefonlarının bazı modellerini desteklemektedir.
Fortnite, Asus ROG Phone serisi telefonları desteklemektedir.

Geri