AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Forrest Gump ne anlatmak istiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Forrest Gump ne anlatmak istiyor?​

1994 Beyazperde’de gösterime giren Forrest Gump, zekâ seviyesi, klasik devlet okuluna bile kabul edilmeyecek kadar düşük olan ve fiziksel olarak da sorunları olan bir çocuğun, hayatın ona getirdiği acı ve tatlı sürprizlerden, inanılmaz başarılar elde etmesini konu alan kitaptan uyarlanmış bir filmdir.

Forrest Gump kaç tane ödül aldı?​

Film; En İyi Görüntü, Aktör, Yönetmen, Görsel Efekt, Uyarlanmış Senaryo ve En İyi Düzenleme dallarında 67. Akademi Ödülleri’ni kazanmıştır. Yine yedi dalda Altın Küre Ödüllerine aday gösterilen film; En İyi Aktör, Yönetmen ve Görüntü dallarında bu ödüllerden üçünü aldı.
Forrest, sınır zeka düzeyinde ( 75 IQ puanı) olan bir çocuktur. Aynı zamanda otizm spektrum bozukluğuna, duruş ve yürüyüş bozukluğuna da sahiptir.
Akıllı bir adam değilim ama aşkın ne olduğunu biliyorum?
Akıllı bir adam değilim, ama aşkın ne olduğunu biliyorum. Ben cennete gideceğim Teğmen Dan. Bacakları güçlü Bayan Gump, gördüğüm en güçlü bacaklar. Fakat sırtı, bir politikacı kadar eğri.
Forrest Gump yaşanmış bir hikaye mi?
Tom Hanks, Gary Sinise, Robin Wright gibi isimlerin rol aldığı Forrest Gump filminin yönetmen koltuğunda Robert Zemeckis oturuyor. Forrest Gump Gerçek Hikaye Mi? 8,8 Imdb puanına sahip olan Forrest Gump, 1986 yılında Winston Groom tarafından aynı adla yayımlanan romandan esinlenerek çekilmiştir.

Gary Sinise ayakları var mı?​

13. Teğmen Dan’in ampute bacaklarını gerçekçi göstermek için, Gary Sinise’in dizleri ve bacakları, daha sonra dijital ortamda silinebilmesi için özel bir mavi kumaşa sarılmış. Ancak bazı dikkatli izleyiciler, Dan’ın filmin bazı bölümlerinde ‘varolmayan’ bacaklarına dayandığını görebildiklerini iddia ediyor.

Forrest Gump ne kadar koştu?​

” annem hep şöyle derdi: ”hayata devam edebilmek için geçmişi arkada bırakmak gerekir.” benim koşmam da bununla ilgiliydi sanırım. 3 yıl, 2 ay, 14 gün ve 16 saat koştum.” koşma figürü çok önemli filmde. forrest hep koştu. zekası düşük denen o çocuk, hep koşarken kullandı o büyük zekasını.
2 saat 22 dakikaForrest Gump / Süre
Tom Hanks Şimdi kaç yaşında?
65 yaşında (9 Temmuz 1956)Tom Hanks / Yaş
Forrest Gump gerçek bir hikaye mi?

Forrest Gump 2 çıkacak mı?​

Ancak Robert Zemeckis’in yönetmenliğindeki Forrest Gump filminin devamı çekilemedi. Filmin senaristi Eric Roth ise projenin gerçekleşmeme nedenlerini anlattı.

Forrest Gump Tom Hanks kaç yaşında?​

Hanks, dramalardaki başarısını kanıtlamadan önce birçok komedi ve aile filmlerinde rol almış ve iki Oskar’ı bulunan bir aktör. Aynı zamanda tüm zamanların en çok kazananan oyuncularından biri. Tom Hanks, 9 Temmuz 1956’da California, Amerika’da doğdu.
En büyüğü Chester Marlon “Chet” Hanks, Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’nda bir öğrenci olarak küçük bir rol oynadı ve 2011 yılında bir rap şarkısı yayınladı. En gençleri Truman Theodore 1995’te doğdu. Hanks, ailesi ile birlikte Los Angeles , California , ve Ketchum, Idaho’da yaşıyor.
Limit yok 2 var mı?
9. Limit Yok / Limitless (2011) Vizyona girdiği yıl izleyicilerin en çok sevilen bilim-kurgulardan biri oldu Limitless. Çoğu kişi devam filmini beklerken bir dizi projesi olarak karşımıza çıktı. Ama onun da 2. sezonu iptal edildiği duyuruldu.
Lal Singh Chaddha ne zaman vizyonda Türkiye?
11 Ağustos 2022 (Hindistan)Laal Singh Chaddha / Gösterime giriş tarihi

Geri