AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Forrest Gump Jenny hastaligi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Forrest Gump Jenny hastalığı nedir?​

Eski adıyla asperger sendromu yeni kullanımıyla da otizm spektrum bozukluğuna sahip olan Forrest karakteri düşük bilişsel işlevselliğin yanında fiziksel yeterlilik olarak da duruş ve yürüyüşünde bozukluk olduğu için ancak bacaklarındaki protezlerle yürüyebilen bir çocuktur.
Forrest Gump gerçek hayat hikayesi mi?
Tom Hanks, Gary Sinise, Robin Wright gibi isimlerin rol aldığı Forrest Gump filminin yönetmen koltuğunda Robert Zemeckis oturuyor. Forrest Gump Gerçek Hikaye Mi? 8,8 Imdb puanına sahip olan Forrest Gump, 1986 yılında Winston Groom tarafından aynı adla yayımlanan romandan esinlenerek çekilmiştir.

Forrest Gump ne anlatmak istiyor?​

1994 Beyazperde’de gösterime giren Forrest Gump, zekâ seviyesi, klasik devlet okuluna bile kabul edilmeyecek kadar düşük olan ve fiziksel olarak da sorunları olan bir çocuğun, hayatın ona getirdiği acı ve tatlı sürprizlerden, inanılmaz başarılar elde etmesini konu alan kitaptan uyarlanmış bir filmdir.
Forrest Gump ne kadar koştu?
” annem hep şöyle derdi: ”hayata devam edebilmek için geçmişi arkada bırakmak gerekir.” benim koşmam da bununla ilgiliydi sanırım. 3 yıl, 2 ay, 14 gün ve 16 saat koştum.” koşma figürü çok önemli filmde. forrest hep koştu. zekası düşük denen o çocuk, hep koşarken kullandı o büyük zekasını.

Forrest Gump Otistik mi?​

Forrest, sınır zeka düzeyinde ( 75 IQ puanı) olan bir çocuktur. Aynı zamanda otizm spektrum bozukluğuna, duruş ve yürüyüş bozukluğuna da sahiptir.
Forrest Gump sonunda ne oldu?
Kasırga esnasında tanrıyla barışan teğmen Dan, sonunda Forrest’a hayatını kurtardığı için teşekkür eder. Daha sonra Forrest hastalanan annesi için eve geri döner ve bir süre sonra annesi vefat eder.

Akıllı bir adam değilim ama aşkın ne olduğunu biliyorum?​

Akıllı bir adam değilim, ama aşkın ne olduğunu biliyorum. Ben cennete gideceğim Teğmen Dan. Bacakları güçlü Bayan Gump, gördüğüm en güçlü bacaklar. Fakat sırtı, bir politikacı kadar eğri.
Forrest Gump kaç tane ödül aldı?
Film; En İyi Görüntü, Aktör, Yönetmen, Görsel Efekt, Uyarlanmış Senaryo ve En İyi Düzenleme dallarında 67. Akademi Ödülleri’ni kazanmıştır. Yine yedi dalda Altın Küre Ödüllerine aday gösterilen film; En İyi Aktör, Yönetmen ve Görüntü dallarında bu ödüllerden üçünü aldı.

Forrest Gump 2 çıkacak mı?​

Ancak Robert Zemeckis’in yönetmenliğindeki Forrest Gump filminin devamı çekilemedi. Filmin senaristi Eric Roth ise projenin gerçekleşmeme nedenlerini anlattı.

Geri