AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Format Nasıl Atılır Win 10 Shiftdelete?

SoruCevap

Yeni Üye
Format Nasıl Atılır Win 10 Shiftdelete? Bu makalede, Windows 10 işletim sisteminde nasıl bir format atılacağını öğreneceksiniz. Format atma işlemi, bilgisayarınızı sıfırlamak ve sorunları gidermek için gereklidir. İlk olarak, bilgisayarınızı güvenli modda başlatmanız gerekmektedir. Ardından, Ayarlar menüsünden Güncelleştirme ve Güvenlik seçeneğine gidin. Buradan, Kurtarma sekmesine geçin ve bu PC’yi sıfırla seçeneğini bulun. Karşınıza çıkan ekranda, Tümünü kaldır seçeneğini seçin ve format işlemini başlatın. Bu şekilde, Windows 10 işletim sisteminde format atma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler

Format Nasıl Atılır Win 10 Shiftdelete?​

Windows 10 işletim sisteminde format atmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bir yedekleme yapın: Format işlemine başlamadan önce önemli verilerinizi yedeklemek önemlidir. Harici bir depolama birimine veya bulut servisine yedekleme yapabilirsiniz.
Windows Ayarlarına girin: Başlat menüsünden Ayarlar’a gidin.
Güncelleme ve Güvenlik: Ayarlar penceresinde Güncelleme ve Güvenlik seçeneğine tıklayın.
Kurtarma: Soldaki menüden Kurtarma’yı seçin.
İleri Başlangıç: Kurtarma bölümünde İleri Başlangıç seçeneğine tıklayın.
Şimdi Yeniden Başlat: Yeniden Başlat seçeneğine tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Seçenekleri: Bilgisayar yeniden başladığında, Gelişmiş Seçenekler ekranında Hata Ayıklama veya Sorun Giderme seçeneklerini bulun.
Reset: Sorun Giderme seçeneklerinde Reset seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
Windows Yeniden Yükleme: Windows Yeniden Yükleme seçeneğini seçerek format işlemini başlatın.
İşletim Sistemi Seçin: Yükleme ekranında hangi işletim sistemi sürümünü yüklemek istediğinizi seçin.
Şartlar ve Koşullar: Microsoft’un Şartlar ve Koşullarını kabul edin.
Şimdi Yükle: Devam etmek için Şimdi Yükle seçeneğine tıklayın.
Sürücü Seçimi: Yeni bir kurulum yapacaksanız sürücü seçimi yapabilirsiniz.
Yükleme İşlemi: Yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.
Kişisel Ayarlar: Yükleme tamamlandığında kişisel ayarlarınızı yapın.
Giriş Yapın: Windows 10’a giriş yapın ve format işlemi tamamlanmış olacaktır.
Yedekten Veri Geri Yükleme: Format sonrası yedeklediğiniz verileri geri yükleyebilirsiniz.
Güncellemeleri Yapın: Yeni işletim sistemi kurulumu sonrası güncellemeleri yapmayı unutmayın.
Yukarıdaki adımları takip ederek Windows 10 işletim sisteminizi formatlayabilirsiniz. Unutmayın, format işlemi tüm verilerinizi sileceği için yedekleme yapmanız önemlidir.

Format Nasıl Atılır Win 10 Shiftdelete?​

Format nasıl atılır? Shiftdelete rehberiyle Windows 10 format atma işlemi hakkında bilgi alabilirsiniz.
Windows 10 nasıl format atılır? Shiftdelete tarafından sunulan rehberle adım adım format atabilirsiniz.
Win 10 format atma işlemi nasıl yapılır? Shiftdelete format atma rehberiyle kolaylıkla Windows 10 formatı atabilirsiniz.
Shiftdelete format atma rehberi ile Windows 10 format atmanın detaylarına ulaşabilirsiniz.
Windows 10 format atarken nelere dikkat etmek gerekir? Shiftdelete format atma rehberindeki ipuçlarına göz atabilirsiniz.

Windows 10 format atma işlemi için Shiftdelete rehberi güvenilir bir kaynak sunmaktadır.
Format nasıl atılır Win 10 sorusuna yanıt Shiftdelete’de bulunmaktadır.
Win 10 format atma işlemi için Shiftdelete’nin adım adım rehberini takip edebilirsiniz.
Shiftdelete format atma rehberi ile Windows 10 format atmak kolay ve hızlıdır.
Windows 10 format atma işlemi için Shiftdelete’nin hazırladığı rehberi kullanabilirsiniz.

Geri