- Konu Yazar
Forester Nasıl bir araba?
Subaru Forester Yorumları Sağlamlık ve güven hissi veren bir araba. Daha önce Honda,, Mazda, Mercedes kullandım. Ben de biraz önce mavi renkte bir forester aldım arkadaşlar. Bir kadın ve bir off-ROAD şampiyonu kızı olarak ve 4×4 den başka arabaya binmeyen bir kişi için vergisi de yakıtı da sorun olmamalı.Subaru Forester ne kadar yakıyor?
Yakıt deposu hacmi 60 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 6.5 lt/100km olarak belirtilmiş.
Subaru Forester sürekli 4 çeker mi?
Motorsporlarında Subaru’ya birçok şampiyonluk kazandıran başarılı sürekli 4 çeker sistemine sahip Forester, kar lastiği de eklenince en zorlu kar şartlarının üstesinden başarıyla geliyor.
Subaru Forester neden tutulmuyor?
1) geniş servis ağına sahip olmaması. 2) ülkemizde subaru hakkında yeterince bilgi sahibi olunmaması. 3) marka takıntısı. 4) ikinci el piyasası.Subaru ne kadar sağlam?
Olağanüstü çekiş ve güvenilir sürüş özellikleri sunan Simetrik Dört Çeker sistemi ve mükemmel kontrol kabiliyetine sahip süspansiyon sayesinde araç, sürücünün beklediği gibi davranır. Çok sağlam ve hafif gövde, her zaman güvenli sürüş sağlarken tehlikelerden kaçınmayı da kolaylaştırır.
Forester benzinli ne kadar yakar?
Benzin yol bilgisayarı 8,5 – 9 litre gösteriyor. lpg hesabı 100 km de 10 litreye denk geliyor.
Subaru ne kadar yakar?
Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 14.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 8.4 lt/100km ve ortalama olarak da 10.5 lt/100km yakıt tüketiyor.Subaru Levorg neden tutulmuyor?
Tutmamasının sebepleri Japonyadan araç göndermemeleri, servis ağının kısıtlı olması ve ülkemizdeki yakıt fiyatları. Yoksa subaru sağlamlığıyla güvenliğiyle bir çok markadan çok çok üstün… 4- İç donanımlarının albenisi yok. 5- Fazla yakıt tüketimi.
Subaru Türkiyede neden tutulmuyor?
Subaru çok yakar mı?
Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 10.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.4 lt/100km ve ortalama olarak da 7.9 lt/100km yakıt tüketiyor.Subaru Forester depo kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.5 lt.
Subaru Forester LPG ne kadar yakar?
Şehirler arası 1 litre lpg ile 10 km gidiyor. km’de 30 krş. yakıyor. Benzin yol bilgisayarı 8,5 – 9 litre gösteriyor. lpg hesabı 100 km de 10 litreye denk geliyor.