Ford Transit ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ford Transit ne demek?​

Ford Transit Ford Motor Şirketi tarafından 1953 yılında üretilmeye başlanmış hafif ticari aracı. Southampton, İngiltere’de ve Kocaeli Türkiye’deki fabrikalarda üretimektedir. Araç 7 nesil değiştirmiştir.

Ford Connect kasa tipi nedir?​

FORD TRANSIT CONNECT Türkiye pazarına sunulan gövde tipi ise Van şeklindedir.
Transit araba ne demek?
Transit yolcu, gitmek istediği yere aktarım yaparak ulaşan kişilere denir. Havacılıkta transit yolcu ise şu şekilde tanımlanır: Uçuşuna başladığı havalimanından uçuşunu tamamlayacağı havalimanına gitmek için başka havalimanlarını 24 saatin altında olmak üzere kullanan yolculara transit yolcu denmektedir.
Ford Connect GLX ne demek?
gitmiş. Ford Connect’in daha önce çıkardığı 75 ve 90 beygirlik modellere ilave olarak piyasaya sürdüğü 110 beygirlik GLX modeli gerek konfor gerekse performans bakımından diğer modellerinden ayrılıyor. Connect GLX’in yakıt tüketimi diğer modellerine oranla daha az.

Ford Connect 75 lik kaç tork?​

Ford Transit 100 kilometre kaç litre mazot yakar?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 80 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 10.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 8.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 9.0 lt.
Transit ne anlama geliyor?
Dilimize Fransızcadan geçmiş olan Transit kelimesi, ”transitus” kökünden türetilmiştir. Transitus, mola vermeden gitmek anlamına gelirken transit de durmadan ilerleme ve hızlı bir şekilde geçmek demektir. Bu kelime başta gümrük ve taşımacılık olmak üzere birçok sektörde gerçek değil yan anlamında kullanılır.

Geri