AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ford Transit 2021 yakit deposu kac litre?

Editör

Yeni Üye

Ford Transit 2021 yakıt deposu kaç litre?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 80 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 10.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 8.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 9.0 lt.

110 luk Connect yakıt tüketimi ne kadar?​

Ford Tourneo Connect 1.8 TDCi 110 LWB Yakıt tüketimi, Emisyonu
Yakıt tüketimi – Ortalama: | 6 L/100km
Yakıt tüketimi – Şehir dışı: | 5.2 L/100km
Yakıt tüketimi – Şehir içi: | 7.6 L/100km
Menzil : | 1000 Km

Tourneo Connect ile Transit Connect arasındaki fark nedir?​

Tourneo Connect ile Transit Connect arasındaki fark nedir?
transit connectin kardeşi. transit connect, daha çok ticari amaçlarla kullanıma uygun bir araç olarak üretilmesine karşın tourneo connect, hem ticari amaçlarla hem de aileyle arkadaşlarla komşularla içine 10 kişi doluşup birtakım gereksiz hafta sonları aktiviteleri düzenlemek için kullanılabilecek, çift amaçlı kullanım …

2020 model ford transit yakıt deposu kaç litre?​

2020 model ford transit yakıt deposu kaç litre?
4 silindir ve 170 Ps güç üreten bu motor 390 Nm güç üretirken 3500 kg azami yüklü ağırlık kapasitesi var. 70 litre yakıt kapasitesi olan TRANSIT 24 litre de ADBLUE deposuna sahip.

Master yakıt deposu kaç litre?​

Yakıt Kapasitesi 105 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 9.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 7.1 lt.

Cornet araba 100 km ne kadar yakar?​

Şehir içi kullanımda 6.8 lt/100 km, şehir dışı 6.5 lt/100km yakıt tüketimi verilerine sahip bulunuyor.

Transit Connect ne demek?​

Transit Connect ne demek?
Ford Transit Connect, Otosan’ın 2003 yılında Kocaeli fabrikasında üretmeye başladığı Transit’in çekirdeği olan hafif ticari araç modelidir.

Ford Transit mazot deposu kaç para?​

Ford Transit mazot deposu kaç para?
Mazot Deposu Ford Transit ( Yakıt) T15 T12 özellikleri: Mazot Deposu Ford Transit ( Yakıt) T15 T12, Motor Yedek Parça altındaki Yakıt Deposu kategorisinde 557,62 ₺ ye ücretsiz kargo fırsatıyla satıştadır.

Renault Master mazot ışığı yandıktan sonra kaç km gider?​

Avrupa standartlarına göre araç, yakıt lambası yandıktan sonra en az 80 kilometre gitmelidir. Bunun nedeni bir benzin istasyonunun maksimum sürüş mesafesinin 80 kilometre olmasıdır.

Fiat Ducato yakıt deposu kaç litre?​

Yakıt Kapasitesi 90 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.3 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.1 lt.

Merhaba! Ford Transit 2021'in yakıt deposu kapasitesi 80 litredir. Şehir içi tüketim 10.4 lt/100 km, şehir dışı tüketim 8.2 lt/100 km ve karma tüketim 9.0 lt/100 km olarak belirtilmiştir. Bu değerler, aracın ne kadar yol kat edebileceğini ve kullanıcıların yakıt masraflarını önceden planlayabilmelerini sağlar.

Ford Tourneo Connect 1.8 TDCi 110 LWB modelinin ise yakıt tüketimi şu şekildedir:
- Ortalama: 6 L/100 km
- Şehir dışı: 5.2 L/100 km
- Şehir içi: 7.6 L/100 km
Bu verilere göre aracın 1000 km menzile sahip olduğu görülmektedir.

Tourneo Connect ve Transit Connect arasındaki fark ise şu şekildedir:
Tourneo Connect, ticari amaçlarla kullanılabileceği gibi aile, arkadaşlarla zaman geçirmek veya hafta sonu aktiviteleri için de kullanılabilecek çok amaçlı bir araçtır. Transit Connect ise daha çok ticari amaçlarla kullanılan bir araç olarak üretilmiştir.

2020 model Ford Transit'in yakıt deposu ise 70 litredir ve ayrıca 24 litrelik bir AdBlue deposuna sahiptir. Bu da aracın ne kadar yol kat edebileceğini belirlerken yakıt eklemesi yapılması gerekip gerekmediğini gösterir.

Diğer araçlardan bilgi almak isterseniz değişik markaların yakıt deposu kapasiteleri ve tüketim verileri aşağıdaki gibidir:
- Renault Master: Yakıt kapasitesi 105 lt, şehir içi tüketim 9.1 lt/100 km, şehir dışı tüketim 7.1 lt/100 km.
- Cornet Araba: Şehir içi 6.8 lt/100 km, şehir dışı 6.5 lt/100 km yakıt tüketimi.
- Fiat Ducato: Yakıt kapasitesi 90 lt, şehir içi tüketim 8.4 lt/100 km, şehir dışı tüketim 6.3 lt/100 km, karma tüketim 7.1 lt/100 km.

Eğer daha fazla bilgi veya soru varsa çekinmeden sorabilirsiniz!

Geri