- Konu Yazar
Ford Mondeo Mk3 hangi yıllar?
3Ford Mondeo Mk3 (2001-2007)Ford Mondeo mk4 hangi yıllar?
2007 yılında 4.nesli piyasaya çıkmıştır.Ford Mondeo nun üretimi durdu mu?
Ford’un İspanya Valensiya fabrikasında Ford Mondeo üretiminin Mart 2022’de sona ereceği açıklandı. Bu modelin üretimine devam edilmemesi kararı da böylelikle kesinlik kazanmış oldu. Ford yönetimi tarafından otomobil pazarının giderek SUV modellere kaymasının ardından böyle bir karar alındığı açıklandı.
Mondeo hangi motor?
Mondeo’da 1999 cc’lik dört silindirli 16 supaplı bir motor kullanılıyor. Tamamı alüminyumdan üretilen Duratec isimli motor 6000 devirde 145 HP güç, 4500 devirde ise 190 Nm tork üretiyor. 2500 d/d’ya kadar ağır kalan motor bu devirden sonra gerçek gücünü göstermeye başlıyor.Ford Mondeo yeni kasa ne zaman çıktı?
Şirkete göre yenilenen Mondeo, 2022 yılı içerisinde satışa çıkacak.Ford Mondeo kaç silindir?
MOTOR
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 62.5 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.1 lt.
Mondeo’ya Neden Veda Ediyoruz? Mondeo’ya veda etmemizin sebebi değişen tüketici tercihleri, artık daha yüksekte seyahat etmek ve daha fazla hacim isteyen tüketiciler SUV modellere yöneliyor, bu yönelim ise Mondeo ve benzeri bir çok aracın satışlarını oldukça kötü etkiliyor.
Mondeo yerine ne gelecek?
Diğer yandan, Ford Çin’de Evos adlı sportif bir SUV modelini geçtiğimiz aylarda tanıttı. Bazı söylentiler de Mondeo’nun Evos gibi bir araca evrileceğini iddia ediyor.
Ford Mondeo kaç motor?
MOTORFord Mondeo 2022 ne zaman çıkacak?
TÜRKİYE’YE GELMEYECEK Bir süre önce Türkiye pazarını terk eden Ford Mondeo’nun, yeni neslinin de ülkemize gelmesi beklenmiyor. Yenilenen Mondeo, 2022 yılı içerisinde satışa çıkacak.Yeni Ford Mondeo 2022 ne zaman gelecek?
Ford, başarılı D segment modeli Mondeo’yu Avrupa’da 2022 yılının Mart ayından itibaren sonlandıracak. Fakat firmanın bu aracın yeni neslini veya onun yerine bir başka modeli getirip getirmeme konusundaki planları henüz bilinmiyor. Söylentiler ise oldukça fazla.