- Konu Yazar
Ford Koclarin mi?
Ford Otosan (Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.), Ford Motor Company ve Koç Holding’in eşit oranda hisse sahibi oldukları halka açık bir şirkettir.Ford Otosan temettü 2022 ne zaman?
FROTO TemettüleriFroto temettü ne kadar?
Kâr payı dağıtım tarihi 24 Mart olarak belirlendi. Şirket 2021 kârının 4,56 milyar TL’sini brüt nakit temettü olarak dağıtacak. 454,4 milyon TL Kanuni yedek akçe, 2,22 milyar TL olağanüstü yedek akçe olarak ayrılacak.
Ali Koç hangi marka arabaya biniyor?
Ali Koç, Ford un YK başkanı. Bu nedenle Ford tercih etmiş gibi. Yada şirket üzerinden verilmiştir bu araçlar.
Ford’un yüzde kaçı koçun?
Açıklamada, ”Buna göre, bugüne kadar Otosan hisselerinin yüzde 54’ü Koç Topluluğu’na ve yüzde 30’u Ford’a ait iken bundan sonra iki ortak arasında hisse eşitliği sağlanması planlanmıştır” denildi.Froto temettü ne zaman?
– Temettü dağıtım tarihinin 24 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılmasına karar verilmiştir.Vesbe temettü 2022 ne zaman?
Yapılacak olan kâr payı ödemesi, 1 TL nominal değerli paylar için brüt 0,4364 TL ve net olarak ise 0,3989 TL olarak belirlendi. Nakden yapılacak temettü ödemelerinin 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Vestel beyaz eşya temettü ödemesi, 4 Temmuz 2022 tarihinde pay sahipleri hesaplarına aktarılacak.
Froto temettü ödemesi ne zaman?
(3) Payları Borsa’da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih. (4) Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih. – Temettü dağıtım tarihinin 24 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılmasına karar verilmiştir.