Ford Focus dizel motor omru kac km?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ford Focus dizel motor ömrü kaç km?​

arkadaşlar,focus’un motorlarının ömrü kaç km.dir? bildiğim&duyduğum doğru ise yaklaşık olarak 400 000 km civarı.

1.6 TDCi motor nasıl?​

1.6 tdci 115’lik psa motoru. Performansı gayet tatmin edici, özellikle 4.viteste güzel yürüyor, yakıt tüketimi benim açımdan çok tatmin edici. Henüz 7 litre ortalamayı göremedim aracımda zorladığım zamanlarda bile. Yasal hız limitlerine uyarak (50-70-110) kendimi de kasmadan 4.2 litre ortalamayı tutturduğum oldu.
Ford Focus dizel ne kadar yakar?
C Segment içinde bulunan Ford Focus, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 52 litrelik deposu ile şehir içinde 3.90 lt/100km, şehir dışında 3.20 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 3.40 lt/100km sahiptir.

2004 Ford Focus Fiyatları ne kadar?​

2004 Model Ford Focus

1.6 TDCI motor ne demek?​

TDCI, Turbo Diesel Common Rail kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve dizel yakıt tüketimi için üretilen bir motor teknolojisidir. Aslında farklı markaların TDI, CDTI, TDCI gibi isimlerle tanımladığı teknolojinin bir versiyonudur.
Ford Focus 1.6 dizel kaç beygir?
MOTOR

Ford Focus 1.5 TDCI ne kadar yakar?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 47 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.1 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.4 lt.

1.6 Ford Focus dizel ne kadar yakar?​

Total’den aldığım zaman 7,8 lt , Opetten aldığımda 8,1 lt ortalama çıktı. her iki alımda da aynı hızlarda ve mesafelerde araç kullandım diyebilirim. Araç 104.000 km. Yakıt tüketimi yol bilgisayarında ortalama 6,6 LT görünüyor. 8 litre bana biraz fazla geldi.
2000 model Ford Focus Fiyatları ne kadar?
Ford Focus 1.6 Ambiente 2.El Fiyatları

Ford Focus 14 Comfort ne kadar eder?​

“Ford Focus 1.4 Fiyatları & Modelleri”

Geri