Ford en çok tutulan modeli hangisi?
589.709 adet satılarak geçen yıla oranla satış oranı artan Ford Focus, yol tutuşundaki eşsiz performansı, 1.0 litre EcoBoost motoru ile öne çıkıyor.2013 Fiesta 1.6 otomatik nasıl?
Genel anlamda araçtan çok memnunum. Çok araştırdım hemen her aracın test sürüşünü yaptım tüm 1.6atmosferik otomatikler arasında ŞEHİR-İÇİNDE piyasadaki en seri / en ayakları yere sağlam basan / en oturaklı / en çevik araç ! Sürüş pozisyonu, hakimiyet hissi ve ergonomi olarakda bence en başarılısı.MOTOR
16 Fiesta kaç beygir?
1.5 tdci trend ne demek?
TDCI, Turbo Diesel Common Rail kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve dizel yakıt tüketimi için üretilen bir motor teknolojisidir. Aslında farklı markaların TDI, CDTI, TDCI gibi isimlerle tanımladığı teknolojinin bir versiyonudur.
Ford Fiesta 1.25 Trend ne kadar yakar?
Yakıt Kapasitesi 42 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.2 lt.Ford Fiesta 1.25 kaç kw?
ti-vct aracın benzinli atmosferik motorlu versiyonu.Ford Fiesta benzinli ne kadar yakıyor?
B Segment içinde bulunan Ford Fiesta, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 40 litrelik deposu ile şehir içinde 7.40 lt/100km, şehir dışında 4.60 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.70 lt/100km sahiptir.