AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Foradil nedir ne icin kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Foradil nedir ne için kullanılır?​

FORADİL COMBİ, astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Orta ve ağır KOAH olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltır.

Extrair nedir ne işe yarar?​

Extrair nedir ne işe yarar?
EXTRAİR, yetişkinleri, ergenleri ve 6 yaş ve üzerindeki çocukları tedavi etmek için kullanılabilir. 12 mcg formoterol içeren kapsül, akciğerlerdeki küçük hava kanallarını açarak ve bu kanalların yaklaşık 12 saat gevşemiş ve açık kalmasını sağlamaya yardımcı olarak nefes alıp vermeyi kolaylaştırır.

Ventofor Combi ne işe yarar?​

VENTOFOR COMBİ FİX, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılır. Doktorunuz astım için size iki astım inhalatörü reçete edecektir: VENTOFOR COMBİ FİX ve ayrıca bir “rahatlatıcı inhalatör”.

Forpack Discair 12 200 nedir?​

Forpack Discair 12 200 nedir?
FORPACK 12/200 mcg discair inhalasyon için toz Ağrıdan solunarak kullanılır. Etkin maddeler: Inhalasyon için her bir doz 12 mcg formoterol fumarat dihidrat ve 200 mcg budesonid içerir.

Formoterol al 12 mg ne ise yarar?​

KOAH tedavisinde kullanılan etken maddelerden biri formoterol fumarat dihidrattır. Uzun etkili beta-agonistler veya bronkodilatörler olarak adlandırılan etken maddeler grubuna dahil olan formoterol dihidrat, solunum yollarındaki kasların gevşemesini sağlamak suretiyle etki gösterir.

Panthero Neohaler nedir?​

Panthero Neohaler nedir?
PANTHERO NEOHALER kronik tıkayıcı akciğer hastalığı (KOAH) olarak adlandırılan bir akciğer hastalığından dolayı solunum zorluğu yaşayan hastaların daha kolay nefes almasını sağlamak için kullanılır.

Sebraler 50 mcg nedir?​

SEBRALER, orta ve ağır KOAH (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) olgularında düzenli kullanıldığında atak sıklığını azaltmakta, semptomları ve yaşam kalitesini düzeltebilmekte; ancak uzun dönemdeki FEV1 düşüşünü değiştirmemektedir.

Foradil, astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Astım hastalığının tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılan Foradil, ayrıca orta ve ağır KOAH (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltmaya yardımcı olabilir.

Extrair, yetişkinleri, ergenleri ve 6 yaş ve üzerindeki çocukları tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. İçerisinde 12 mcg formoterol bulunan Extrair kapsülü, akciğerlerdeki küçük hava kanallarını açarak nefes alıp verme sürecini kolaylaştırır ve bu kanalların yaklaşık 12 saat boyunca gevşemiş ve açık kalmasını sağlar.

Ventofor Combi Fix ise astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Astım tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılan Ventofor Combi Fix, doktorunuz tarafından reçete edilen astım inhalatörlerinden biridir. Doktorunuz genellikle size bir rahatlatıcı inhalatör de reçete eder.

Forpack Discair 12 200 mcg ise inhalasyon için toz formunda kullanılan bir ilaçtır. Her dozunda 12 mcg formoterol ve 200 mcg budesonid içeren bu ilaç, solunarak kullanılır ve astım semptomlarının kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir.

Formoterol, KOAH tedavisinde kullanılan bir etken maddedir. Uzun etkili beta-agonistler grubuna dahil olan formoterol fumarat dihidrat, solunum yollarındaki kasların gevşemesini sağlayarak etki gösterir. Bu sayede solunum yollarının genişlemesini sağlar ve nefes almayı kolaylaştırabilir.

Panthero Neohaler, kronik tıkayıcı akciğer hastalığı (KOAH) olan hastaların solunum zorluğunu hafifletmek amacıyla kullanılan bir ilaçtır. KOAH hastalığı nedeniyle yaşanan nefes darlığını azaltmaya yardımcı olabilir.

Sebraler 50 mcg ise orta ve ağır KOAH olgularında atak sıklığını azaltmaya yardımcı olan bir ilaçtır. Düzenli kullanıldığında semptomları ve yaşam kalitesini düzeltebilir, ancak uzun dönemdeki FEV1 düşüşünü değiştirmez.

Geri