AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Foradil Combi Fix 320 9 nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Foradil Combi Fix 320 9 nedir?​

FORADİL COMBİ, astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Orta ve ağır KOAH olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltır.

Combivent günde kaç kere?​

Combivent günde kaç kere?
dame tedavisi: Günde üç ya da dört kez 1 adet tek dozluk ampul. Uygulama yolu ve metodu: COMBIVENT® nhalasyon Solüsyonu, uygun bir nebülizatör veya intermitan pozitif basınçlı solunum cihazı (ventilatör) ile uygulanabilir.

Trimbow 87 5 9 ne işe yarar?​

Trimbow 87 5 9 ne işe yarar?
TRİMBOW; akciğerlerin şişmesini ve iltihaplanmasını önleyen kortikosteroidlerin, bronşları genişleten (bronkodilatör) uzun etkili ilaçlarla birlikte (kombine) kullanıldığı durumda bile yeterince tedavi edilemediği kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) olan erişkin hastalarda nefes almayı kolaylaştırır, nefes …

Sebraler 50 mcg nasıl kullanılır?​

Önerilen doz, SEBRALER inhalasyon cihazı kullanılarak bir adet 50 mikrogramlık kapsül içeriğinin günde bir kere inhalasyonudur. Uygulama şekli: SEBRALER kapsülleri sadece SEBRALER inhalasyon cihazı kullanılarak oral inhalasyon yolu ile uygulanmalıdır.

Ventofor Combi Fix 320 9 mcg ne işe yarar?​

Ventofor Combi Fix 320 9 mcg ne işe yarar?
VENTOFOR COMBİ FİX, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılır.

COMBIVENT kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?​

COMBIVENT kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?
COMBIVENT® solunum yoluyla uygulandığı için yiyecek ve içeceklerden etkilenmez. lacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. COMBIVENT®’i hamilelik sırasında yalnızca, doktorunuz dikkatli bir risk-yarar değerlendirmesi yaptıktan sonra gerekli görüyorsa kullanmalısınız.

COMBIVENT neden yok?​

21 mikrogram ipratorpyum bromür monohidrat ve 120 mikrogram salbutamol sulfat içerir. potasyum düşürücü özelliği olan bir ilaç. enteresan. ozon tabakasını incelttiği gerekçesiyle üretimi azaltılıp bir takvim içerisinde tamamen durdurulacak ilaçtır.

Astım ilacı nasıl sıkılır?​

Astım ilacı nasıl sıkılır?
Kullanım aşamaları ise;
- İnhaler ilacın kapağı çıkarılır, iyice sallandıktan sonra aracı cihaza takılır.
- İdeal olarak hasta derin nefes verir ve ağızlık iyice ağıza yerleştirilir.
- İnhaler ilaca basılır ve aracı tüpün içerisine ilaç sıkılmış olur.
- Hasta eş zamanlı olarak derin bir nefes alarak ilacı içerisine çeker.

Airtide nasıl kullanılır?​

Airtide nasıl kullanılır?
AİRTİDE ağız yolundan solunarak akciğerlere alınır. ediniz (inhale etmek: nefes alırken ilacı ağzınızdan içeri çekmek). Eğer AİRTİDE bir çocuk için verilmişse uygulama AİRTİDE kullanmayı anlayabilen bir yetişkin gözetiminde yapılmalıdır. Tam fayda sağlamak için AİRTİDE’ın düzenli kullanılması gereklidir.

Ventofor Combi Fix nedir ne işe yarar?​

VENTOFOR COMBİ FİX, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılır. Doktorunuz astım için size iki astım inhalatörü reçete edecektir: VENTOFOR COMBİ FİX ve ayrıca bir “rahatlatıcı inhalatör”.

Ventofor Combi nedir ve ne için kullanılır?​

Ventofor Combi nedir ve ne için kullanılır?
VENTOFOR-COMBİ, 60 inhaler kapsül VENTOFOR; 60 inhaler kapsül İNFLACORT içeren ambalajlarda bulunur ve 1 adet inhaler içermektedir. Astım, kronik bronşit ve amfizem gibi akciğer hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Merhaba! Verdiğiniz bilgilerdeki ilaçlar hakkında daha fazla detay vermek isterim:

1. **Foradil Combi Fix 320 9:** Astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması için kullanılır. Astım hastalığının tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilen bir ilaçtır. Orta ve ağır KOAH (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) vakalarında semptomları ve atak sıklığını azaltmaya yardımcı olabilir.

2. **Combivent:** Combivent, günde üç ya da dört kez 1 adet tek dozluk ampul şeklinde kullanılan bir ilaçtır. Inhalasyon solüsyonu olarak uygun bir nebülizatör veya intermitan pozitif basınçlı solunum cihazı ile uygulanabilir. Combivent, solunum yolu ile uygulandığı için yiyecek ve içeceklerden etkilenmez.

3. **Trimbow 87/5/9:** Trimbow, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) olan erişkin hastalarda nefesi kolaylaştırmak için kullanılan bir ilaçtır. İçeriğinde kortikosteroidler ve bronşları genişleten uzun etkili ilaçlar bulunur.

4. **Sebraler 50 mcg:** Sebraler, inhalasyon cihazı kullanılarak günde bir kez içeriğindeki 50 mikrogramluk kapsülün inhalasyonuyla kullanılan bir ilaçtır. Sadece Sebraler inhalasyon cihazı ile oral inhalasyon yoluyla uygulanmalıdır.

5. **Ventofor Combi Fix 320 9 mcg:** Ventofor Combi Fix, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması için kullanılan bir ilaçtır. Astım hastalığının tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılan bir astım inhalatörüdür.

6. **COMBIVENT neden yok:** İçerdiği maddelerin neden olduğu potasyum düşürücü etkileri nedeniyle kademeli olarak üretimi durdurulmuş bir ilaçtır. Ozon tabakasını incelttiği için çevresel etkilere de dikkat edilmesi gereken bir ilaçtır.

7. **Astım ilacı nasıl sıkılır:** İnhaler ilacın kapağını çıkarıp cihaza takmak, derin bir nefes alıp ağızlığı iyice ağza yerleştirmek, ilaca basarak nefes almak ve ilacı aynı anda içine çekmek gibi adımları takip ederek kullanılabilir.

8. **Airtide kullanımı:** Airtide ağızdan solunarak akciğerlere alınır. Özellikle çocuklar için uygulanırken bir yetişkin gözetiminde yapılmalıdır. Düzenli kullanımı gereklidir.

Eğer ilaçları kullanırken veya reçeteleri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı tavsiye ederim. Sağlıklı günler dilerim!

Geri