- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Fono Açıköğretim Kurumu Nedir?
Fono Açıköğretim Kurumu, 1953 yılında mektupla yabancı dil öğretimi ve konuyla ilgili kitaplar, sözlükler yayınlamak amacıyla kuruldu.Fono Yayınları nedir?
Fono Yayınları, 1953 yılında Şükrü Meriç tarafından Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan bir açıköğretim okulu ve yayınevidir. Bu yayınevi, ağırlıklı dil konusunda kitaplar çıkartıyor ve dil dersleri veriyor ve bu kuruluş dil konusunda açıköğretim ders veren tek kuruluştur.Fono ile ingilizce öğrenilir mi?
Fono ile ingilizce öğrenilir mi?Öğrenilmesi en kolay dil ingilizceyi, hiç zorlanmadan, kolayca, doğru olarak ve sağlam bir temele oturtarak öğrenmeye başlamak istiyorsanız, size bu olanağı, yabancı dil öğretiminde bir numaralı uzman olan FONO elinizdeki bu eserle sunuyor. İngilizcenin temeline sahip olmanızı sağlıyor.
Şükrü Meriç kim?
Türkiye’nin ilk ultra maratoncusu 63 yaşındaki Şükrü Meriç, 15 yıllık aktif spor hayatı boyunca, yaklaşık olarak toplam 95 bin kilometre koştu. Aslen Kahramanmaraşlı olan ve Almanya’da yaşayan Meriç, atletizme çocukluk döneminde başladı.EADL onaylı sertifika nedir?
Derslerin en az yüzde 60’ını bitiren her öğrenci, EADL(Avrupa Açıköğretim Birliği) onaylı Fono Bitirme Sertifikası almaya hak kazanır. FONO Avrupa Açıköğretim Birliği’ne bağlı olan bir kurum olduğundan, FONO tarafından verilen sertifika hem Türkiye’de hem de dünyada geçerli bir sertifika olacaktır.Üniversite onaylı sertifika ne işe yarar?
Üniversite onaylı sertifika ne işe yarar?Üniversiteler tarafından onaylanmış sertifikalar, bireyin aldığı eğitimi temellendirmesinin yanı sıra birçok meslek kapısının da açılmasına olanak sağlar. Eğitim merkezlerinin sunduğu üniversite onaylı sertifikalar, meslek alanında geçerlilik ve güvenilirlik problemlerine maruz kalmaz.
e-Devlet üzerinde sertifikaların gözüküyor olması sertifikayı geçerli bir duruma getirmez, çünkü e-Devlet sertifikalar üzerinde herhangi bir otoriteye sahip olmadığı gibi bir onay mekanizması da değildir.
Evet, sertifika ile işe girilir.
Üniversite onaylı sertifika geçerli mı?
Üniversite onaylı sertifika geçerli mı?E devlet sorgulanabilir sertifika ne işe yarar?
E devlet onaylı belge, yüksekte çalışma eğitimi alan kurumlar tarafından edinilmesi gereken bir evraktır. Eğitim eğer devlet tarafından yetkilendirilmiş bir kurstan ve IRATA sertifikalı eğitmenlerden alınıyor ise bu belge E-devlet üzerinden alınır.Üniversite sertifikaları MEB onaylı mı?
Sertifika veren yerler meb onaylı ya da üniversite onaylı kurumlar olabilir. MEB Onaylı sertifikalar, sertifikaların MEB tarafından onaylanmasıdır. Üniversite onaylı Sertifikalar ise YÖK’e bağlı üniversiteler tarafından onaylanmasıdır. Alınan sertifikalar ile ilgili alanda eğitimci olunabilir, kazanç sağlanabilir.Üniversite onaylı sertifika nedir ne işe yarar?
Üniversite onaylı sertifika nedir ne işe yarar?Üniversite onaylı sertifika, üniversitelerin herhangi bir kariyer ya da ilgi alanına ilişkin olarak düzenlediği eğitimlerin sonunda katılımcılara sunduğu sertifikanın üzerinde ilgili üniversitenin onayını belirten imza, logo gibi işaretlerin bulunduğu belgedir.
Üniversite e devlet onaylı sertifika ne işe yarar?
e-Devlet üzerinden görüntülenen sertifikalar ise kişinin eğitim aldığı konuda uzmanlığını belgeler ve kanıtlar. e-Devlet üzerinden bu sertifikalar sorgulanabileceği gibi eğitim alınan kurumun internet sitesinden sertifika sorgulama yapılabilir ya da eğitim alındığını belgelemek için fiziki sertifika talep edilebilir.Üniversitelerden alınan sertifikalar MEB onaylı mı?
Internetten alınan sertifikalar işe yarar mı?
Internetten alınan sertifikalar işe yarar mı?Online sertifikalar, içinde bulunduğumuz teknoloji çağında kariyer hayatında yükselmeyi sağlarken, aynı zamanda iş bulma sürecini kolaylaştırır. Ayrıca dijital bir sertfikaya sahip olmak, sürekli değişen ve gelişen dünyayı yakından takip ettiğini gösterir.