AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fonlama yontemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fonlama yöntemi nedir?​

Kitle fonlaması, çok sayıda bireyin küçük miktarda bağışlarına dayanan yeni nesil bir yatırım ve fonlama sistemidir. Bu sistemde, bireyler internet üzerinden bağış yapar, küçük bir hisse satın alır ya da üretilecek ilk ürünler karşılığı ödeme yapar.

Proje fonlama ne demek?​

Projeyi fonlayan kişiler de, tercih edilen kitlesel fonlama yöntemine bağlı olarak, ilgili projeyi yatırım ya da destek amaçlı fonlayabilir. Kitlesel fonlama platformları ise, proje sahipleri ile destekçileri / yatırımcıları buluşturan ve farklı altyapılar aracılığıyla ödeme olanağı sunan internet sayfalarıdır.
Paya dayalı kitlesel fonlama nedir?
Paya dayalı kitlesel fonlama, bir projenin veya girişim şirketinin ihtiyaç duyduğu fonu, elektronik ortamda hizmet veren platform (“Platform”) aracılığıyla halktan toplamasını ifade eder.
Binance fonlama ne demek?
Değerli Binance Kullanıcıları, Kullanıcılar artık Spot Cüzdanı veya Fonlama Cüzdanı vasıtasıyla kripto yatırma veya çekme seçeneklerine sahiptir. Fonlama Cüzdanı bakiyesi, bir kullanıcının P2P alım-satım satım emirleri, Binance Payment, Binance Card ve Kripto Yatırma/Çekme bakiyelerinin toplamını gösterir.

Fonlama cüzdan nedir?​

Fonlama Cüzdanı bakiyesi bir kullanıcının P2P alım/satım emirleri, Binance Ödeme, Binance Kart ve diğer işletmelerden toplam kripto bakiyesini yansıtacaktır. Mevcut P2P Cüzdanları kaldırıldıktan sonra, P2P alım-satım işlevleri Fonlama Cüzdanları tarafından desteklenecektir.

Binance Futures fonlama nedir?​

binance futures’ta her 8 saatte bir long veya short pozisyon açanlar tarafından funding ödemesi yapılıyor. bu bir komisyon değil. ödeme kullanıcıların birbiri arasında gerçekleşiyor. her 8 saatte hesaplanan bu değer eksi bir değer ise ve long pozisyonu açmışsanız ödeme sizin hesabınıza yatırılacak.
Crowdfunding Campaign ne demek?
Kitlesel Fonlama – Kitle Fonlaması – Crowdfunding Dünyada ve ülkemizde son yıllarda hızla yaygınlaşmış önemli bir fonlama sistemi olan kitle fonlaması, en basit haliyle, bir proje ya da girişimin bir grup insan tarafından internet aracılığıyla finanse edilmesidir.

Geri