AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Foma Sen ve Ben Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Foma Sen ve Ben Şarkı Sozleri
Foma Sen ve Ben
Sen ben bir olunca dunya karışınca
Butun herkes bir olup bize karşı cıkınca
Birlikte dayandık her şeyi atlattık
Yıldızları topladık yollar yarattık
Kusturme heceleri bırak aksın nefesinle
Sen ben bir olunca dunya karışınca
Işıklar kapanınca şarkımız calınca
Kirletme maziyi hatırla cumleleri
Sen demedin mi su gibi ve hala izi belli

Foma'nın "Sen ve Ben" şarkısının sözleri gerçekten derin ve duygusal bir anlatıma sahip. Şarkıda, birlikte olmanın gücü ve dayanışmanın önemi vurgulanıyor. İki kişinin bir araya gelmesiyle dünyanın değişmesi, herkesin karşı çıkmasına rağmen birlikte ayakta durabilme mesajı veriliyor. Yıldızları toplamak, yollar yaratmak gibi metaforlar kullanılarak karşılaşılan zorlukların üstesinden birlikte gelinince, mucizelerin gerçekleşebileceği vurgulanıyor.

Şarkının akıcılığını sağlayan ritmik yapısı ve şiirsel anlatımıyla dinleyicileri etkileyen bir eser olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda şarkının son kısmında hatırlamanın, geçmişi kirletmemenin ve su gibi akmanın önemi üzerinde duruluyor. İki kişinin birlikte yola devam etmesiyle hala izlerinin belli olacağını belirtmesi, dostluğun ve sevginin kalıcı olduğunu vurguluyor.

Şarkının melodisi ve sözlerinin bir araya gelmesiyle ortaya kusursuz bir bütünlük çıkıyor ve dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Foma'nın bu şarkısı, insan ilişkilerine ve karşılıklı sevgiye dair önemli mesajlar içeriyor. Dinleyenlerin duygusal açıdan etkilenmesi kaçınılmaz gibi görünüyor.

Geri