Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fnss Nin Sahibi Kim?

SoruCevap

Yeni Üye
Fnss’nin sahibi kim? Türkiye’nin önde gelen savunma şirketi Fnss’nin sahibi, Nurol Holding’e aittir. Türk savunma sanayisinin başarılı bir oyuncusu olan Fnss, zırhlı araçlar ve askeri sistemler alanında uzmanlaşmıştır. Nurol Holding’in sahip olduğu Fnss, yüksek teknoloji ürünleri ve yenilikçi çözümleri ile öne çıkmaktadır. Fnss’nin sahip olduğu bu güçlü mülkiyet yapısı, Türkiye’nin savunma kabiliyetini artırmak ve uluslararası arenada rekabetçi bir konuma gelmek için önemli bir rol oynamaktadır. Fnss, ulusal ve uluslararası projelerdeki başarılarıyla da tanınmaktadır.
İçindekiler

Fnss Nin Sahibi Kim?​

FNSS, Türkiye merkezli bir savunma sanayi şirketidir. Şirketin sahibi Türk Silahlı Kuvvetleri’ne aittir. FNSS, zırhlı araçlar, insansız araçlar, topçu sistemleri ve diğer savunma sistemleri gibi çeşitli askeri ürünlerin tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer müşteriler için özel çözümler sunmaktadır.

FNSS Ne Zaman Kuruldu?​

FNSS, 1989 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Amerikan savunma şirketi United Defense Industries (UDI) ortak girişimi olarak kurulmuştur. Şirketin kuruluşu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarını yerli olarak karşılamak ve Türkiye’nin savunma sanayisini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilmiştir.

FNSS Hangi Ürünleri Üretiyor?​

FNSS, zırhlı araçlar, insansız araçlar, topçu sistemleri ve diğer savunma sistemleri gibi çeşitli askeri ürünlerin tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Şirket, zırhlı muharebe araçları, zırhlı keşif ve gözetleme araçları, zırhlı personel taşıyıcılar, zırhlı amfibi muharebe araçları gibi çeşitli zırhlı araçlar üretmektedir. Ayrıca FNSS, zırhlı araçlara entegre edilebilen farklı silah sistemleri ve elektronik sistemler gibi diğer savunma ürünlerini de geliştirmekte ve üretmektedir.

FNSS’nin Yerli ve Milli Projeleri Nelerdir?​

FNSS, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarını yerli olarak karşılamak ve Türkiye’nin savunma sanayisini geliştirmek amacıyla birçok yerli ve milli projeye imza atmıştır. Bunlar arasında Kaplan Zırhlı Muharebe Aracı, Pars Zırhlı Personel Taşıyıcı, PARS 6×6 Zırhlı Muharebe Aracı, Yeni Nesil Zırhlı Muharebe Aracı (Yeni ZMA) gibi projeler bulunmaktadır. FNSS, bu projelerle Türkiye’nin savunma sanayisindeki yerlilik oranını artırmayı hedeflemektedir.

FNSS’nin İhracat Yaptığı Ülkeler Hangileridir?​

FNSS, Türkiye dışında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirketin ihracat yaptığı ülkeler arasında Malezya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya, Filipinler, Katar, Umman, Tayland ve Ürdün gibi ülkeler yer almaktadır. FNSS, yurt dışında da başarılı bir şekilde faaliyet göstererek Türk savunma sanayisinin uluslararası alanda tanınmasını sağlamaktadır.

FNSS’nin Ar-Ge Çalışmaları Nelerdir?​

FNSS, sürekli olarak Ar-Ge çalışmalarına önem veren bir şirkettir. Şirket, savunma sanayisindeki teknolojik gelişmeleri takip ederek yenilikçi çözümler üretmeyi hedeflemektedir. Ar-Ge çalışmaları kapsamında FNSS, zırhlı araçların performansını artırmak, yeni nesil teknolojileri kullanmak ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca FNSS, üniversiteler, araştırma kurumları ve diğer savunma şirketleriyle iş birliği yaparak Ar-Ge çalışmalarını desteklemektedir.

FNSS’nin İş İlanları ve Kariyer Olanakları Nelerdir?​

FNSS, savunma sanayisinde çalışmak isteyenler için çeşitli iş imkanları sunmaktadır. Şirket, mühendislik, tasarım, üretim, satış ve pazarlama gibi farklı alanlarda uzman personel istihdam etmektedir. FNSS’nin iş ilanlarına şirketin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca FNSS, çalışanlarına kariyer olanakları ve gelişim imkanları sunarak uzmanlaşmalarını desteklemektedir.

FNSS’nin İletişim Bilgileri Nelerdir?​

FNSS ile iletişime geçmek veya daha fazla bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Adres: FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., Dilovası Organize Sanayi Bölgesi, 41455 Dilovası, Kocaeli, Türkiye
Telefon: +90 (262) 679 60 00
Faks: +90 (262) 679 60 60
E-posta: info@fnss.com.tr
Web Sitesi: www.fnss.com.tr

FNSS’nin Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?​

FNSS, sosyal medya platformlarında da aktiftir. Şirketin resmi sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir:
Facebook: facebook.com/FNSS
Twitter: twitter.com/FNSS_Savunma
– LinkedIn: linkedin.com/company/fnss-savunma-sistemleri-a-s-

FNSS’nin Kalite Politikası Nedir?​

FNSS, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen bir kalite politikasına sahiptir. Şirket, ürünlerin ve hizmetlerin kalitesini sürekli olarak iyileştirmek için uluslararası standartlara uygun kalite yönetim sistemleri kullanmaktadır. FNSS’nin kalite politikası, müşteri odaklılık, sürekli iyileştirme, yenilikçilik, çalışanların katılımı ve toplumsal sorumluluk gibi temel prensipleri içermektedir.

FNSS’nin Sürdürülebilirlik Çalışmaları Nelerdir?​

FNSS, sürdürülebilirlik konusunda da çalışmalar yapmaktadır. Şirket, çevre dostu üretim süreçleri kullanarak çevresel etkilerini en aza indirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca FNSS, toplumsal sorumluluk projelerine destek vererek sosyal ve ekonomik açıdan sürdürülebilir bir gelecek için çaba göstermektedir. Şirketin sürdürülebilirlik çalışmaları, enerji verimliliği, atık yönetimi, su kullanımı, eğitim ve istihdam gibi alanlarda yoğunlaşmaktadır.

FNSS’nin Üretim Tesisleri Nerede Bulunmaktadır?​

FNSS’nin üretim tesisleri, Türkiye’nin Kocaeli ilinde bulunan Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır. Şirketin tesisleri, modern ekipmanlar ve teknolojilerle donatılmıştır. FNSS, üretim tesislerinde yüksek kalite standartlarına uygun olarak zırhlı araçlar ve diğer savunma sistemleri üretmektedir.

FNSS’nin Sahip Olduğu Belgeler ve Sertifikalar Nelerdir?​

FNSS, uluslararası geçerliliği olan çeşitli belgelere ve sertifikalara sahiptir. Şirketin sahip olduğu belgeler ve sertifikalar arasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, AQAP-2110 NATO Kalite Güvence Sistemi, AQAP-2210 NATO Tasarım Belgelendirme Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi gibi belgeler yer almaktadır.

FNSS’nin İş Ortakları Kimlerdir?​

FNSS, çeşitli iş ortaklarıyla iş birliği yapmaktadır. Şirket, yerli ve yabancı savunma sanayi şirketleri, üniversiteler, araştırma kurumları ve diğer sektörlerden iş ortaklarıyla projeler yürütmektedir. FNSS’nin iş ortakları arasında ASELSAN, ROKETSAN, TÜBİTAK, Otokar, BMC, MBDA, Rheinmetall gibi önemli şirketler bulunmaktadır.

FNSS’nin Sahip Olduğu Ödüller Nelerdir?​

FNSS, faaliyet gösterdiği alanlarda elde ettiği başarılar nedeniyle çeşitli ödüller almıştır. Şirketin sahip olduğu ödüller arasında Savunma Sanayii Başarı Ödülü, Altın Kalem Tasarım Ödülü, İş Sağlığı ve Güvenliği Ödülü, İhracat Şampiyonları Ödülü gibi prestijli ödüller bulunmaktadır. FNSS’nin aldığı ödüller, şirketin kalite, inovasyon ve sürdürülebilirlik gibi konulardaki başarısını göstermektedir.

FNSS’nin İlgili Projeleri Nelerdir?​

FNSS, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarını karşılamak ve savunma sanayisindeki yerlilik oranını artırmak amacıyla birçok ilgili projede yer almaktadır. Bunlar arasında Altay Milli Tank Projesi, Hisar Hava Savunma Sistemi Projesi, Korkut Hava Savunma Sistemi Projesi gibi projeler bulunmaktadır. FNSS, bu projelerle Türkiye’nin savunma kabiliyetlerini güçlendirmeyi hedeflemektedir.

FNSS’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası Nedir?​

FNSS, iş sağlığı ve güvenliği konusunda büyük bir önem vermektedir. Şirket, çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini korumak için uluslararası standartlara uygun bir iş sağlığı ve güvenliği politikası benimsemektedir. FNSS’nin iş sağlığı ve güvenliği politikası, risk değerlendirmesi, eğitim ve bilinçlendirme, tehlikelerin önlenmesi ve sürekli iyileştirme gibi unsurları içermektedir.

FNSS’nin Misyonu ve Vizyonu Nedir?​

FNSS’nin misyonu, Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer müşterilere en iyi zırhlı araç ve savunma sistemlerini sunarak onlara güçlü bir savunma kabiliyeti sağlamaktır. Şirket, yerli ve milli üretim yaparak Türkiye’nin savunma sanayisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. FNSS’nin vizyonu ise dünya savunma sanayisinde lider bir şirket olmaktır.

FNSS’nin Eğitim Faaliyetleri Nelerdir?​

FNSS, savunma sanayisi alanında eğitim faaliyetleri de yürütmektedir. Şirket, askeri personel ve sivil çalışanlara yönelik eğitim programları düzenlemektedir. Bu eğitim programları, zırhlı araçların kullanımı, bakımı ve onarımı gibi konuları kapsamaktadır. FNSS, eğitim faaliyetleriyle personelin yeteneklerini ve bilgi düzeylerini artırmayı hedeflemektedir.

FNSS’nin Hedefleri Nelerdir?​

FNSS, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarını karşılamak ve Türkiye’nin savunma sanayisini geliştirmek amacıyla çeşitli hedeflere sahiptir. Bunlar arasında yerli ve milli üretimi artırmak, Ar-Ge faaliyetlerini desteklemek, uluslararası pazarda rekabetçi olmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak gibi hedefler bulunmaktadır. FNSS, bu hedeflere ulaşmak için sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

FNSS’nin Müşteri Hizmetleri Nelerdir?​

FNSS, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşıma sahiptir. Şirket, müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası hizmetler sunmaktadır. FNSS’nin müşteri hizmetleri arasında teknik destek, yedek parça temini, bakım ve onarım hizmetleri gibi konular yer almaktadır. Müşteriler, ihtiyaç duydukları hizmetleri FNSS’ye başvurarak alabilirler.

FNSS’nin İnovasyon Çalışmaları Nelerdir?​

FNSS, inovasyona büyük önem veren bir şirkettir. Şirket, savunma sanayisindeki teknolojik gelişmeleri takip ederek yenilikçi çözümler üretmeyi hedeflemektedir. FNSS’nin inovasyon çalışmaları, yeni malzemelerin kullanımı, akıllı sistemlerin entegrasyonu, ener

Fnss Nin Sahibi Kim?​

Fnss Nin Sahibi Kim?
FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., Türk Savunma Sanayii’nin önde gelen şirketlerinden biridir.
Fnss’in Kuruluş Yılı
FNSS, 1988 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarına yönelik olarak kurulmuştur.
Fnss’in Ana Faaliyet Alanları
FNSS, paletli ve tekerlekli araçlar, zırhlı muharebe sistemleri ve güvenlik sistemleri üretmektedir.
Fnss’in Sahipleri
FNSS’nin %49 hissesi BMC ve %51 hissesi ise Nurol Holding’e aittir.

Fnss’in Üretim Kapasitesi: FNSS’nin yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 500 zırhlı araçtır.
Fnss’in Yurtiçi ve Yurtdışı Projeleri: FNSS, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkeye zırhlı araçlar ve sistemler sağlamaktadır.
Fnss’in İnovasyon Çalışmaları: FNSS, sürekli olarak yeni teknolojiler ve yenilikçi çözümler geliştirmektedir.
Fnss’in Sertifikaları: FNSS, ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 gibi uluslararası kalite ve çevre standartlarına uygunluk belgelerine sahiptir.
Fnss’in İhracat Başarıları: FNSS, dünya genelinde birçok ülkeye ihracat yapmaktadır ve ihracat gelirleri önemli bir paya sahiptir.

Geri